Kızlar kafayı yicem artık aşırı dengesiz sabah öperek uyandırır ilgilenir saçımı tarar ben oturur kahve içerim temizliğimi yapar hamilesin yorulma otur diye evi temizler. Ama en ufak bi tartışmada gözü dönüyor vurur bağırır çağırır hakaret eder 10 dakka sonra yine iyi sanki o yapmamış okadar şeyi. Annesi babası evde küsemiyorum yanlarında konuşmak zorunda kalıyorum ciddi olan mesele bile uzamıyor kapanıyor. Anneme çekip gidemiyorum küs gitsem benimle geliyor yatıya kalıyor can ciğer herkesle ikna ediyor. Bu durum artık içten içe kemiriyor beni delirdigimi hissediyorum. Bugün de aynen öyle tlfnumu elime aldım whatsaptan grup msjlarini silmiş arkadaşlarıma benim adıma konuşmuş. Ya belli grupta önemli şeyler konuşulmuş merak ettim nerde yazışmalar son bir iki cümle var sadece. Gereksiz konuşmuşlardı sildim diyor tamam da bu benim için önemli. Sesimi yükselttim diye üzerime yürüdü benden çok bağırdı beni haksız yaptı sen abartıyorsun ne var bunda diye suçlu olan ben oldum asla haksız olduğunu kabul etmez. Nasıl sürtecem bu adamı yola getirmenin bi yolu yokmudur