0 oy
473 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,233 puan) tarafından
Kızlar kafayı yicem artık aşırı dengesiz sabah öperek uyandırır ilgilenir saçımı tarar ben oturur kahve içerim temizliğimi yapar hamilesin yorulma otur diye evi temizler. Ama en ufak bi tartışmada gözü dönüyor vurur bağırır çağırır hakaret eder 10 dakka sonra yine iyi sanki o yapmamış okadar şeyi. Annesi babası evde küsemiyorum yanlarında konuşmak zorunda kalıyorum ciddi  olan mesele bile uzamıyor kapanıyor. Anneme çekip gidemiyorum küs gitsem benimle geliyor yatıya kalıyor can ciğer herkesle ikna ediyor. Bu durum artık içten içe kemiriyor beni delirdigimi hissediyorum. Bugün de aynen öyle tlfnumu elime aldım whatsaptan grup msjlarini silmiş arkadaşlarıma benim adıma konuşmuş. Ya belli grupta önemli şeyler konuşulmuş merak ettim nerde yazışmalar son bir iki cümle var sadece. Gereksiz konuşmuşlardı sildim diyor tamam da bu benim için önemli. Sesimi yükselttim diye üzerime yürüdü  benden çok bağırdı beni haksız yaptı sen abartıyorsun ne var bunda diye suçlu olan ben oldum asla haksız olduğunu kabul etmez. Nasıl sürtecem bu adamı yola getirmenin bi yolu yokmudur

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Butun duygulari tavan yasiyor adam
(2,233 puan) tarafından
Kesinlikle yaa iyiyi de çok uçta yaşıyor kötüyüde. Etrafımızdaki insanlar sen ne dersen o oluyor kocan çok aşık bi dediğini iki etmiyor. Tamam da kimse evin içini bilmez bu yönünü yansitmıyorum. Boşanmicaksak elalem bilmesin özelimi kafasında ama yaşama hevesimi bitirdi
tarafından
Canim butun bunlari cozecek olan da sizsiniz. Sen konus  .
Insallah ortak bir yol bulursunuz.
tarafından
benimde esim cok iyidir ama sinirlendigi zaman gözü hicbisey görmez  bana zarar vermez ama duvara vurur esyaya vurur oyle
-Reklam-
0 oy
tarafından
Psikolojik sorunlari var sanki, anında değişiyor
(2,233 puan) tarafından
Valla onunla oturup konuşsan karısı manyakmi nasıl kocası için öyle düşünüyor dersin okadar ki sakin ama sinirlenince gözü dönüyor kötü  yanıda herşeye sinirleniyor
0 oy
(11,499 puan) tarafından

Öfke kontrolünü yapamıyor yardım alması lazım

(2,233 puan) tarafından
Asla kabul etmiyor normal görüyor kendini
0 oy
tarafından
Bence eşin psikolojik tedavi görmeli
(2,233 puan) tarafından
Kesinlikle ama kabul etmiyor
tarafından
Allah yardımcın olsun herşey zorda kafa sağlam olmayan insanla daha zor
0 oy
(8,328 puan) tarafından
Adamda duygu durum bozukluğu var herhalde.. Ayrıca çok ayıp ne demek senin yerine mesajlasip silmek.. Ben kusecek olsam her türlü küserim anası danası varmış yokmuş anlamam şahsen ama benimki de aşırı sinir oluyor küs durmaya bir dünya saklabanlklar yapıyor barışmak için.  İnsanın bazen kus durmaya da ihtiyaci oluyor kendini dinlemek için  maalesef...
(2,233 puan) tarafından
Ya 1 gün bile küs kalsam kafamı toparlayıp sakinleşecem belki ama yok yarim saat sonra öyle bi  davranıyor ki küs kalmak imkansız. Ee barışınca da anında kendime saygım yokmuş gibi daha artiyor uzuntum öfkem
0 oy
(3,209 puan) tarafından
Kocan hasta canım bu normal değil bebeğini düşünüyorsan yardım almasını sağla bugün böyle yapan yarın öldürür. Böyle böyle oluyor bu işler. Tavrını koy kendini ezdirme öldürtme.
(2,233 puan) tarafından
Işte sorunda bu ya öldürür boşanırsam ya bana ya aileme zarar verir adım kadar eminim yapamicagi şey değil o yüzden çekip gitmem imkansız eee küsünce de aynı evde kaynana kayınbaba yapamıyorsun bisey illaki sofraya otur çay ikram et konuşmak zorunda kaliyorum
(3,209 puan) tarafından
Bence çekmek zorunda değilsin ararsın polisi uzaklaştırma alırsın ailene de durumu açıklarsın. Sen böyle yaptıkça arsızlaşacaktır.
0 oy
(568 puan) tarafından
Canım bir seninki değil hepimizin aynı inan bana benim eşim tam beş sene tabiri caizse peşimde koştu sevmiorm olmaz dedim zaman geçti daha iyisini mi bulcam beni sevio dedim evlendikten sonra çok sevdim şimdi bildiğin a...scio ama sevdiğim için kiyamiorm sadece üzülüp içime atiorm bide gidecek yerim olmadığı için oturduğum yerde kaliorm yaptığımı yemez ne yapsam gözüne batar bişey istemeye korkarım as ermeye bile korkuorm
(2,233 puan) tarafından
Aynen annesi ve babasıyla yasamayı kabul etmişim ben daha napayım haftada 50 tl anca harçlık veriyor evet aç açıkta değilim ama bunlarda fedakarlık  benim için istiyorum ki kıymet bilsin. Iyiyken aşırı iyi ama kötü olmaya korkuyorum çok severek evlendik ama geri dönme şansım olsa durmam
0 oy
(1,908 puan) tarafından
Senin telefonunun eşinin elinde ne işi var çok büyük saygisizlok bence belki özel bişey konuştunuz aranızda tedaviye ihtiyacı var canm eşinin yoksa sende kafayı yersin o adamın yaninda

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 842 göst.
25 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Bol gunesli gunler (1,176 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 408 göst.
10 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Rabiaayie (8 puan) tarafından soruldu
+1 oy
14 cevap 463 göst.
7 Nisan 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 586 göst.
17 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Nrgz (829 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,222 soru

24,180,459 cevap