0 oy
441 göst.
Diğer kategorisinde (7,436 puan) tarafından

image

cok güldüm ya buna ne kadar abartildi.falci bacı bile telefonumuzdaki herşeyi kayıt altina alıyor cevabı bizim neler yaptıklarımızla örtüşüyor tek derdimiz WhatsApp face olmuş :-)

8 Cevaplar

+1 oy
(163,445 puan) tarafından
puuuhahahahahahaha
-Reklam-
0 oy
(4,173 puan) tarafından
Hahahaah dogru  aslinda 
(7,436 puan) tarafından
Dimi ama :-)heryerde her bilgimiz in alınması bir tuşa bakar bı bu sorun oldu
0 oy
tarafından
Yanlis dusunce canm telefondaki banka kayitlarina kadar ellerinde olacak.Milli egitim Bakanligi bile yerli yazilim uzerinde suan.basit bir sey olsa bu kadar mesele olmazdi
(7,436 puan) tarafından
Banka bilgilerimizin olmadığı bir yer yokki alışveriş yaptığınız her sitede bilgimiz mevcut koskoca Whatsapp şirketi de o lar gibi güvenilir sonucta.milli eğitimin yerli yazılımi uretsin bı zahmet zaten hem onlar Whatsapp üzerinden artık birşey yapmıyorlar ki onların amacı okullar artık örgün değil uzaktan robostastirarak yapılması
tarafından
Ne alaka robotlastirma felan. Her yazismayi watsap uzerinden yapiyoruz  uzaktan egitim surecinde oyle basit degil o isler. Cok yanlis yere biseyler anlatmaya calismisim.herkes diledigini yapmakla ozgur tabiki siz kabul edin kullanin iyi gunler
(7,436 puan) tarafından
Benim eşim de öğretmen uzun zamandır hiç birşeyi Whatsapp üzerinden yapmıyorlar artık.ayrica ne demek istediğimiz bir gün çok iyi anlarsınız okullara gidemeyip hala bu sisteme devam ettiğinizde.dunyanin düzeni bu şekilde herşey teknoloji üzerinden ilerleyecek şuan oturtulmuş başlanılan sistem de tam olarak bu zaten.robostlastirma da burda devreye giriyor işte geniş çaplı düşünürseniz bir gün anlarsınız
0 oy
tarafından
Bişey diyemicem hayırlısı olsun 
0 oy
tarafından
Amaç reklam yapmak bende wpye devam edecegm valla 
(7,436 puan) tarafından
Tabi ki her indirdiğiniz uygulamada bütün bilgilerimiz mevcut zaten
0 oy
(30,142 puan) tarafından

Hahaha çok doğru

(7,436 puan) tarafından
Bilgilerimizin olmadığı bir yer yokki artık isteseler bir tuşla bilgiler elllerinde o kadar açıklama yapıyorlar hala anlamıyor kimse
0 oy
(3,675 puan) tarafından
Sanırım, banka bilgileri İcin, tek sıkıntı bankayla isi olmayana sıkıntı yokmıs
(7,436 puan) tarafından
Banka bilgimizn olmadığı bir yer mi var alışveriş yaptığınız her sitede bilgilerimiz var zaten
(3,675 puan) tarafından
Orası, oyle  ama Sifre falan kırılıp, hesap, bosaltılırsa bundan sorumlu degillermiş  artık bakıcaz olmazsa sileriz  ben hala kullanıyorum
0 oy
(1,698 puan) tarafından
Valla bende silmicem
(7,436 puan) tarafından
Yani heryerde her bilgimiz mevcut zaten

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 935 göst.
+3 oy
9 cevap 426 göst.
16 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,368 puan) tarafından soruldu
+1 oy