0 oy
219 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kizlar oglum cok terliyor, yeni yikayim bir oyunda su gibi oluyor.

Ozellikle erkek cocugu olanlarda ter sorunu var mi?

Dr falan gittiniz mi hic?

3 Cevaplar

0 oy
(113 puan) tarafından
Canım benim oğlum da öyle bugün yıkadım ama şimdi halini görsen daha 2 buçuk yaşında erkek çocukları çok hareket ediyorlar diye bence 
tarafından
Benimde oyle canim inan yikadigim hic belli degil artik bir sorun mu var ki bu kadar ter normal mi diye dusunmeye basladim
(113 puan) tarafından
Bence normal onlar kızlar gibi uysal değil çok hareketli canlı haliyle bu kadar terliyorlar ben öyle düşünmüyorum
-Reklam-
0 oy
(3,288 puan) tarafından
Benimki doğduğundan beri terliyor.7 aylik emeklemeye calisirken uyurken bile terliyor. Doktora götürdüm kan tahlili yaptırdık. Temuz cikti doktor büyük ihtimalle irsi dedi. Ya anne ya babadan geliyordur dedi. Ben cok terliyorum sanirim benden de ogluma geçti 
tarafından
Kucuklukten beri boyle canim cevremdeki erkek cocuklarida 10da 8 i boyle ama cok artti gerci dur duragi yok ama bir insanin boyle terledigini de ilk defa goruyorum
(3,288 puan) tarafından
Benim erkek kardesimde cok terlerdi. Benim gözüm alıştı artik önceden cok uzuluyordum birsey mi var diye sonuçlar temiz gelince rahatladim
tarafından
Anladim canim aman sorun olmasinda
(3,288 puan) tarafından
Allah bizlere bağışlasın acılarını gostermesin canım
0 oy
tarafından
Benimde aynı 4 yaşında. Özellikle uyuduğunda ilk başta Su gibi olur. Bildiğim için arkasına göğsüne mendil koyarım. Gidip tüm tahlilleri yaptırdım, genelde D vitamini eksikliğinden olurmuş. Ama bizde gayet iyi çıktı. Çok hareketli olduğundan olabilir. Bizimki hiç düzgün yemiyor sizinde öyle.mi
tarafından
Yiyor canim daha cok abur cubur meraklisi ama 1 sn durmuyor uykuya yatinca zaten sirilsiklam oluyor. A bu arada asiyi naptin canim 4. Yasa bi asi koymuslar ya?
tarafından
Evet çok oldu yaptirali, 1. Sınıf aşısı galiba 4 yasa almislar. Herhangi bir sıkıntı çıkmadı.

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 684 göst.
7 Şubat 2021 Diğer kategorisinde ♥Kızımveoğlum♥ (2,866 puan) tarafından soruldu
0 oy
33 cevap 1,244 göst.
0 oy
21 cevap 1,418 göst.
5 Nisan 2020 Aile & Aşk kategorisinde Mervekrvl (982 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 575 göst.
17 Şubat 2020 Diğer kategorisinde ☻❣îpek❣kozalağı ❣☻ (12,271 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,800 soru

24,145,016 cevap

334,631 kullanıcı

...