0 oy
342 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (276 puan) tarafından
Kizlar Şubat'ta eşimin doğum günü ne sürpriz yapabilirim . Ailesiyle birlikte ne alsam nasıl bişey hazırlasam kararsız kaldım . 4 yıldır birlikteyiz alacak bişey bulamıyorum artık 

3 Cevaplar

0 oy
(7,136 puan) tarafından
Benim eşimin dogum günü 5 gün sonra ben hiç birsey yapmayı düşünmüyom 
(276 puan) tarafından
Benim eşim hiç bı özel günü atlamaz yapmazsam kırılır şimdi. Tanışma Nisan evlilik doğum günü ailelerin tanışma günü hepsini hatırlar.biseyler alır. O gün alamasa bile sonra telafi eder . Kadına bişey almak kolayda erkeğe çok zor. Almaktan ziyade yapmak istiyorum
(13,307 puan) tarafından
Hepsi tamam da aile tanışma günü nedir yaa...
(276 puan) tarafından
Onda hediye almaz tabi ama hatırlar. İki söz söyler yani . Çok detaycı .yaşadığımız hiç birşeyi tarihi unutmaz
(13,307 puan) tarafından
İnşallah hep böyle kutlar devamlı.
-Reklam-
0 oy
(387 puan) tarafından
Benim eşimin ki de Şubat'ta. Romantik bı masa bı hediye . Güzel bir yemek düşünüyorum bakalım fırsat bulursam tabii
(276 puan) tarafından
İnşallah fırsatı bulup yaparsın canım ❤️Romantik ligi hiç becerememadam beni hep pijamayla görüyor. Organım sayıyor artık onlarıailesiyle olsun istiyorum o yüzden romantik masa biraz zor hem 2 aylık kızım var onunla günlük ev işi yapamaiyorumki masa hazırlayım
(387 puan) tarafından
Ahh canım sende haklısın . Ama bebeğinizle ilk doğum günü sanırım o yüzden bikac gün önceden baslayabilirsin hazırlığa çaktırmadan tabi. Bende gebeyim ilk defa üç kişi kutlayacağız o yüzden biraz özel olsun istiyorum.
(276 puan) tarafından
Ne bı kaç günü aylar öncesinden düşünmeye başlıyorum ama yok sağlıkla kucağına al canım bebeğini sende . Kizimizla ilgili biseymi yapsam diyorum oda aklıma gelmiyor.seneyeki hediyesi hazır yüzüğün içerisine kızımızın saçını koycam. Daha hamile değilken bunu yaptircam bende demişti unuttu galiba
(387 puan) tarafından
Amin canım inşallah cumlemize nasip etsin rabbim. Kızının ağzından not yazabilirsin. Yada yaşadığın ortama duruma göre değişik şeyler. Yada klasik . Sen hangisini uygun gorursen
0 oy
(1,894 puan) tarafından
Aile ile birlikte oturuyorsunuz diye anladm eğer öyleyse bir iki günlük kaçamak tatil güzel olur uygun fiyatlı bu aralar oteller pandemiden dolayı. Odayı susletir pasta da alırsın
(276 puan) tarafından
Aileyle oturmuyoruz canım ayrıyız ama onlarda olsun istiyorum anne babası bide kardeşi var . Kardeşi askere gidecek hem.2 aylık bebeğim var o olmasa olurdu ama imkansız
(1,894 puan) tarafından
O zaman zaten hazırlıklı olcak masa fln. Hediye için de akıllı saat olabilir benim eşim bu ara onlara çok taktı. Bebeğinizle uygun baba çocuk kombini olabilir onun ağzından hatta ilk hediyesini verebilirsin güzel olur
(276 puan) tarafından
Aa evet kızının.ilk hediyesi olarak güzel olur teşekkür ederim.canim

İlgili sorular

+2 oy
18 cevap 697 göst.
0 oy
2 cevap 74 göst.
0 oy
2 cevap 106 göst.
18 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Papatyasever (3,278 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 733 göst.
7 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Cansuklns (628 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,231 soru

24,122,078 cevap

333,531 kullanıcı

...