0 oy
784 göst.
Diğer kategorisinde (9,920 puan) tarafından
Kızlar selam.8 subatta wp gizlilik ilkelerini güncelliyomus.Facebookla bılgılerımızı paylasmamızı ıstıyorlarmıs.Ne dusunuyosunuz wp yı kullanmaya devam edecekmısınız baska uygulamamı bulacaksınız.

10 Cevaplar

0 oy
(9,920 puan) tarafından

En İyi Cevap
Eşimin fikirlerine güvenirim Dedi ki hepsi aynı şey.Hrpside kullanıyo bılgılerı verı olarak wp sadece resmılestırmek ıstedı bosver dusunme devam et dedi bakalım görecegız .sevgıler 
-Reklam-
+1 oy
(3,818 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

image

image

image

image

Canım sadece reklam için yeni sözleşme yapıyorlar hiç bir sekile ne face aç diyor nede bilgilerini PAYLAŞMAYACAK lütfen önce sözleşmeyi okuyun ordan burdan duyma bilgilerle kafanızı karıştırmayın 

(9,920 puan) tarafından
Evet yazılanlar bunlar ama içerikler nedir kimbilir ama sunu unutma once su bulanmalı ki duruldugunda ne oldugunu bılesın.Her onumuze koyulana evet dıyıp bakmamak lazım bı aradtırıp bılgı toplayıp ona gore karsr verılmelı bence duygulu ilerleyen vakitte napacagıma karsr verecegım tesekkurler
(3,818 puan) tarafından
Sen bilirsin canım ha şunu da söylüm gazetede yada haberler de gördüğüne inanma ben gazete çalıştım onlar için önemli olan konu başlığı içeriğini kafalarına göre dolduruyorlar
tarafından
Baktilarki millet silicek uygulamayi . Sozlesmeyi yenilemisler ilk boyle bisey yazmiyodu . Veya hala kandiriyorlar
tarafından
Ana sözleşmenin içerini degsitirmisler akillilara bak sen tabi kaldıran çok olunca işlerine gelmedi
(3,675 puan) tarafından
Facebooktan gelir azalmıs whasaptan  gelir almak İcin reklam olacak hanı o arada bilgilere bisey olursa sorumlu degiliz diyorlar sadece bu
0 oy
(1,468 puan) tarafından
Bana bugun geldi bildirim  kabuk ettim 
(9,920 puan) tarafından
Bılgılerını paylasmayı kabul etmıssın canım.Ama buna sıcak bakılmıyo haberın olsun.
(1,468 puan) tarafından
Kim diyor onu size ya yaziki belgeli kağıt getirin ben okudum  öle bişey yok milletin  dilinde dolanio  bi ihlal
(9,920 puan) tarafından
Kamuoyundan bahsedıyorum canım bende acıgı tamamını bılemıyorum ama saibeli geldi hosuma gitmedi bu durum
(1,468 puan) tarafından
Evet tabiki pek de iç acici deil  ama özelinizi  kullanacagiz  diye bi bilgi yok yani canim facebok  da gorebilecek  muhtemelen  herşeyi olacak olan bu he facebok  bi ara öle bi ihlal  yapmis  gene yapar diye öle düşünüyorlar  bence
0 oy
tarafından
Face falan açamam esimde istemiyo başka bi uygulama kullanırız olur biter 
(9,920 puan) tarafından
Yok oyle degıl facebook bı ara gızlılık ılkelerını ıhlal edıp bılgılerı satmıstı sırketlere.O yuzden saibeli bakılıyor.Hesabınız olsa da olmasa da onemlı degıl wp de facebook bunyesınde
tarafından
Eşim bilgisayar yazılımcısı böyle programlar da kurabiliyo bana dediği ne kendim kullanırım ne sana kullandiririm dedi o işin içinde çok farklı şeyler var dedi
(9,920 puan) tarafından
Ya orası da ayrı bı boyut tabi wp ye alısmıstık baska uygulama kullanırmıyım bılemedım.
tarafından
Biz bip yüklemeyi düşünüyoruz en azindan bizim dedi ve bu sözleşmeyi onaylama olayı sadece turkiyeye dier ülkeler istese onaylamadan da kullanabilcekmis insanın aklına çok şeyler geliyo
(1,644 puan) tarafından
Tatlı anne  nasl yani WhatsApp i mi kullanacaksınız başka bı porgram mi
tarafından
Bip kullanıcaz canım whatsapi silecez
(9,920 puan) tarafından
Evet o da dıkkatımı cektı ab de yokmus lıstede olmayan ulkelere varmıs sozlesme bip aklımda olsun
0 oy
(30,116 puan) tarafından

Tabiside kullanmiycam henüz bana bildirim gelmedi  GB whassap kullanıyorum normal whassap değil bakalım.hele gelsin bı.

Telegaram kullaniriz en kotu

Bilgilerimin heryerde paylaşma taraftarı değilim saçma sapan hal aldı

(30,116 puan) tarafından
İnanmıyorum ben
(1,288 puan) tarafından
Ben indirimdim telegrami sadece kisilerim dekiler gozukuyor yabanci kimse yok nasil fohuş yubasi anlamadim ay kocama sormadan indirdim bide hahahaha :D
(30,116 puan) tarafından
Bana saçma geliyor herşeye inanmaykk
(9,920 puan) tarafından
Ya zaten ınandık demedık uygulamayı bende bılmıyorum oyle dedıler ama kendim deneyımlerım oyle bısey derım.ındırır ındırmez ahlaksızlat basacak degıl ya telefonu :D
(30,116 puan) tarafından
Yani ben indirdim  şuan helelik birşey yok  jajaajaj
0 oy
(1,077 puan) tarafından
Telegram yukledım 
(9,920 puan) tarafından
Telegram bılmıyorum canım ama onada iyi dememisler deneyımlemek lazım
0 oy
tarafından
Güvenmiyorum ve kaldıracam, dedi ve telegram yükledim elin gevuru bizimle iyi oynuyor yeter 
(9,920 puan) tarafından
Dediyi duymadım hıc telegrama da fuhus yuvası demısler neden ona da bakmadım daha
tarafından
Telegram Bi süre kullandım. İnsanın zihniyeti fuhşa çalışırsa WhatsApp da da aynısı var grup kurarlar edepsiz konuşurlar
0 oy
(1,288 puan) tarafından
Silicem telegram indirdim nedem turkiyeyi zorunlu kikiyorlarda yurtdisi ulkerini zprunlu kilmiyor serefsizler 
(9,920 puan) tarafından
Degılmı kıllandık ulkecek
0 oy
tarafından
Geri adım attılar zaten canım şimdiki sözleşme çok farklı herkes koyun gibi kabul eder susar sandılar baktılar ki öyle değil hemen U dönüşü 
(9,920 puan) tarafından
A bu bılgıden haberim yok subata kadar karar verecegım ınsallah
0 oy
(2,718 puan) tarafından
Telegram indrdim hic bi sosyal medyam yok zaten whatsabida silcem 

İlgili sorular

+2 oy
16 cevap 376 göst.
0 oy
7 cevap 422 göst.
8 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy