0 oy
386 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (957 puan) tarafından
tarafından kapalı
esimin eski sevgilisi mardinde ben esimle sevgiliyken bana bi şarkı gonderdi turnam gidersen mardine turnam yare sela soyle diyi sarkida WhatsApp tan yollayip sana gelsin demisti. bende eski aevgilisinin mardinde oldugunu bildigim icin kavga etmistim. siz olsaniz napardiniz. eşim aklima bile gelmedi şarkı hoşuma gitmişti diyo
notu ile kapatıldı: Başlık soruyu kısaca ozetleyici olmalı

7 Cevaplar

0 oy
tarafından

Denk gelebilir kuzum, kötüye yorumlama, bende Urfaliyam ezeldeni dinledim eski sevgilim Urfalı hahhahaa şimdi adamda şey mi çıkarsın :D

(957 puan) tarafından
ama ayni şey degilki cnm şarkida mardindeki yarime selam soyle diyo belki dinlemişsinizdir sarkiyi bana hic sarki yollamayan adam onu yollamişti. ondan sonra bi daha yollamadi zaten tepkimden sonra:)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sevgiliyken değilde şimdi mi veriyorsun tepkini köprüden geçtin artık ne desen olan oldu geçen gtti 
(957 puan) tarafından
yok cnm o zaman vermiştim tepkimi simdi sarki karsima cikti ordan aklima geldi unutmuştum yoksa
tarafından
Şuan aldın mı kocani aldın var mı şüphe ettiğin bsy yoksa boşver gtsin
(957 puan) tarafından
boşvermişm zaten cnm sarki karşima cikinca oyle aklima geldi esimde cok sacmalamiştin diyince sordum :)
0 oy
(2,859 puan) tarafından
Eee yani biraz ucundan sacmalamısın :) 
(957 puan) tarafından
ama sarkida mardinde olan biri icin soylenmiş ondan fazla tepki vermiştim :)
0 oy
(797 puan) tarafından
Bizimkinin eski sevgilisinin adı Leyla şarkıda falan gectimi adamı bogazlasam mi bende :D yok kız o kadar ince dusunemiyolar biz biraz fazla detayciyiz
(957 puan) tarafından
leyla diye sarki yollayip sama gonderse hak etmiş olur ama:)
(797 puan) tarafından
Hiç şarkı göndermedi ki bana benimki  odun valla :) bende safim gonderseydi öyle onu değilde ah canım şarkı göndermiş derdim kesin :D
(957 puan) tarafından
benimkide hic gondermezdi cnm bi kere gonderdi onuda gondermez olaydi. ayriliyoduk az kalsin ondan sonra gondermedi zaten ilk ve son oldu:))
0 oy
tarafından
Sende bendensn gayette haklısın
(957 puan) tarafından
beni anlayan biri hakliyiz tabi ben mardindemiyim ki o şarki sana gelsin diyo :) ne zamn sarki karşima ciksa kavga edesim geliyo:)
tarafından
Biz sevgiliyken eşim bana yıldız Tilbe'nin yine sevebilirim şarkısını gönderdi bir ara sürekli dinledikk sonra ben eşimin benden önce yaptığı paylaşımlara baktım bu şarkıyı paylaşmış yine bende kendi kendime düşündüm birine daha atmıştır diye artık dinlemiyorm :))
0 oy
(13,675 puan) tarafından
Tamam da senin numaran neden onda var ki?

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,477,484 soru

24,184,330 cevap

336,513 kullanıcı

...