0 oy
838 göst.
Diğer kategorisinde (246 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

imageKızlar bu nasıl peki haroşo örmek istedim normalde örerdim anlaşılmaz di şimdi ipimi 2 kat yapıp ördüm çok hoşuma gitti ip te önemliymiş valla :D:woot:

image

Kızlar ya bu sefer oldu diyorum yine olmuyor ya ben nerde hata yapıyorum :(

13 Cevaplar

0 oy
(7,483 puan) tarafından
Cok anlamam ama sanirim kaydirma yapiyosun canim :))) ama pes etme yaparsın 
(246 puan) tarafından
Bende oyle dusundum sanırım tersle başlamam gereken ilmege düz ile başlıyorum ama o kadar çok model ve ayrıntı varki kafam takılıp kalıyor üff ya canım sıkıldı:)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Tersi düzü karıştırmışsın pirinç örgü olmuş videoyu iyice izle kafana girsin sonra yap
(3,675 puan) tarafından
Canım iki önden iki arkadan alacaksın sen hep aynı taraftan almıssın
tarafından
İkili değil kız bu örnek tekli lastik bu bi düz bi ters :)
(3,675 puan) tarafından
Sjsjs yani demem hep aynı gitmis fotodan pek anlamam bende youtubede izledim yaptım patık falan sokra bıraktım ama yaptım baya
(246 puan) tarafından
Elif gülce sen bu işi biliyorsun valla lastik mı neyse onu yapmaya çalıştım çıkmadı model ters düz yüz haroso arka on kafam allak bullak oldu. Harbiden model tasarlayabilibiyor mu helal sana kız ben pes edecem bu gidişle ama anlatılmaz hevesim var modellere bakıyorum icim gidiyor varmı bana vereceğin tüyo lar :))D
tarafından
Pes etme canım bende ilk başta çok karıştırdım yaparsın zamanla önce düz örgüyü oturtur kafanda bi haroşa bi lastik kafan karışır düz örgüyü iyice bi anla sonra haroşaya geç hatta haroşadan kaşkol yapabilirsin onda kafan karışmaz bide keşke yanında gösteren biri olsa daha kolay öğrenirsin :)
0 oy
(3,521 puan) tarafından
Canım sen düzün üstüne ters tersin üstüne düz örmüşsün, ipi biraz sıkı tut ve düzün üstüne düz tersin üstüne ters olacak şekilde ör 
(246 puan) tarafından
İzlediğim modelde kadın ters bitti düz le basla diyordu ama :)
0 oy
(2,063 puan) tarafından
Senn gevsek yapmisin  yani ski yapman lazım biraz 
(246 puan) tarafından
Pöff o kadar hevesliyim ki ama sanırım benlik birşey değil ilmek atmayı öğrendim gerisi gelmiyor
(2,063 puan) tarafından
Inşallah öğrenriisn canimm  ben se pek anlamam
0 oy
tarafından
Hangisi senin ki ay 
(246 puan) tarafından
Hahaha sevindiren yorum. :D sence canım benimki belli etmiyor mu zaten kendisini
0 oy
(2,123 puan) tarafından
Ahah ay güldüm kusura bakma canim ya :) bende hiç anlamam bu örgüden ne pis bişey ama sen gevşek örmüşsün bide sanırım orda 3 ters 3 düz yapiyo sen kariştirmissin
(246 puan) tarafından
Ne bilim canım bakarak anlamam izleyerek yapamam üff çok beceriksiz mişim :)
0 oy
(3,675 puan) tarafından
Elini sıkı tut 2 önden 2 arkadan alacaksın sen hep aynı taraftan almıssın gibi duruyor
0 oy
tarafından

Örgüden cok o duyuru ilgimi çekti :D

0 oy
(1,518 puan) tarafından
Onu bende yapamiyom ya ilk baslarken karışıyor genelde. Tığ isidaha kolay geliyo bana
0 oy
tarafından
Ters düz karışmış kuzu ondan böyle olmuş 
0 oy
(4,571 puan) tarafından
O bir ters bir düz örmüş sen karışık örmüşsun canm mesala ilk ördun bir sıra ikinci sırada sana düz ör dese bile sen örgune göre öreceksin belki sen düz başlamadin o da var
(246 puan) tarafından
Evet canm haklısın sen biliyorsun galiba örgü bide ipim çok ince ve tiftik oluyor sence oda etkiliyormu şimdi 2 kat yapıp haraşo ördüm guzel geldi sanki :) ama tabi haroso kolay
(4,571 puan) tarafından
Sürekli öyle dene elini alıştır sök yap daha iyi öğrenirsin denedikçe bende öyle fazla ormem ama izleyince yaparım yinede bu örgüden de kızımın hırkasının kol lastiğini yapmıştım :)
(246 puan) tarafından
Canım sana zahmet olmazsa baksana 2. Ekledigim resme onu da haroso ördüm sanki güzel oldu gibi :)
(4,571 puan) tarafından
Bak güzel olmuş vazgeçme başarırsin emin ol:)
0 oy
(19 puan) tarafından
Öncelikle kuzum bundan ne öreceksinki sanki çok küçük başlamssn bide kuzum bnde youtubdan  baka baka öğrendim youtuba tekli lastik nasıl örülur yaz çıkar videoya iyce bak burdan anlayabileceğim kadarıyla bi sırada arkadan aldığın ilmeği ikinci sırada önden yani sana bakan taraftan alman gerekiyor  

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 391 göst.
18 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Kalbim2019 (2,066 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 351 göst.
24 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde ASIL KADIN!! (593 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 704 göst.
10 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 555 göst.