0 oy
1,330 göst.
Diğer kategorisinde (764 puan) tarafından
Sorum başlıkta kızlar 

31 Cevaplar

0 oy
(4,724 puan) tarafından
Bilmiyorum ama çok üzülürüm bunu biliyorum
-Reklam-
0 oy
(2,011 puan) tarafından
Tabikide saygı duyarım. Çocuğu ben doğurdum diye hayatına hükmetme hakkım yok. Oda bir birey sonuçta kendi düşünceleri kendi hisleri var. Ben elimden geleni yaparım ama hayat onun hayatıdır. 
0 oy
tarafından
Allah korusun kesinlikle psikiyatrik bisey kabul etmiyorum asla elimden gelen her seyi de yaparım  ki ben çocuğumun  o kadar geç zamana onun söylemesine birakamm  sezerim
0 oy
tarafından
Ne tepki verırım bılmıyorum ama onların elinde olan bişi değil bu 

O cinsiyet daha baskın oluo onlara 
0 oy
(552 puan) tarafından
Oturup bu soruyu düşünmüş olamazsın
(764 puan) tarafından
Tabiki düşünmedim bir tanıdığımız sordu bende buraya yazdım
(552 puan) tarafından
Allah korusun cnm ya yaşa.ak istemem açıkçası
0 oy
tarafından
Allah göstermesin ya allah korusun 
(764 puan) tarafından
Allah evlatlarımıza hakkında herşeyin hayırlısını versin
0 oy
(3,209 puan) tarafından
Rabbim kimseye yaşatmasın çok zor bir durum. Öncelikle evladımı üzerler diye kahrolurum. Sonra ailecek yardım almaya başlarız ne yapmamız nasıl yapmamız gerektiğini bir uzmandan öğrenmek gerekir. Bunun çok farklı sebepleri olabiliyor çünkü. 
(764 puan) tarafından
Kesinlikle katılıyorum size
0 oy
(30,101 puan) tarafından

Rabbim korusun kimseye öyle birşey göstermesin.:(

(764 puan) tarafından
Amin...
0 oy
(2,123 puan) tarafından
Büyük konuşmak istemem ama biz karşıyız öyle seylere tövbe estağfurullah direk piskolaga götürürdüm eger çocukluğundan başlıyosa bu durum farkederim yani iyi bi gozlemciyimdir direk neyse yöntemi ona başvururum eşimde istemez hele o hiç istemez internette bile görünce çok kızıyo 
0 oy
(2,689 puan) tarafından
Allah yarattığı her şeyden bize bahsetmiştir. Görmediğimiz halde cinlerden ve meleklerden haberdarız mesela. İnsanlar, hayvanlar, bitkiler vs. Hatta kadınlardan, erkeklerden, çocuklardan... Ama asla kadın olup erkek gibi hisseden ya da tam tersi durumdan bahsetmemiştir. Eğer gerçekten öyle birilerini yaratsaydı muhakkak "onlar da böyle yapsın" tarzında bir ikazla karşılaşırdık.

Doğuştan çift cinsiyeti olanları dahil etmiyorum çünkü o tedavi edilmeli. Onun bile fetvası var, çoğunlukla kadına mı yoksa erkeğe mi meyilli fizikten ve ruhen, ona bakılmalı. Yani hangisini istiyorsun gibi bir şey söz konusu değil o durumda bile. Ona göre ameliyatı yapılmalı, ona göre hayatına devam etmeli. 

Allah korusun ama öyle bir durumla karşılaşırsam, tamamen özenti ya da birilerinden etkilenme olduğunu düşünür, uzmanlardan yardım alarak bu durumu atlatmasına yardımcı olurum. 
0 oy
(2,718 puan) tarafından
Bn hic anlamdim kuzum af buyur neki o

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 1,257 göst.
10 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Dolunay65 (1,302 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 96 göst.
27 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Emine S (18,446 puan) tarafından soruldu
+1 oy
28 cevap 665 göst.