0 oy
654 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Az önce makina ya koyarken parmaklarıma sürüldü derisini kaldırdı hemen dikkatli olursanız iyi olur

image

10 Cevaplar

0 oy
(45,023 puan) tarafından
Nerden aldın canim
tarafından
Dün şoktan almıştım cnm.   İndirimdeydi Kasiyer deki bayan çok önerdi diye aldım
-Reklam-
0 oy
(769 puan) tarafından

Kıyafete neler yapmaz :blink:

tarafından
Koymuş bulundum cnm inşallah inşallah birşey yapmaz
(769 puan) tarafından
İnşallah yapmaz canım
0 oy
tarafından
Görmüştüm ama almadım teşekkürler canım 
tarafından
Rica ederim cnm
0 oy
tarafından
Canım zaten bilinmedik marka kullanmayacan kıyafetlere rengini soldurur
tarafından
Kız çok met etti bende kullanıyorum dedi   ya 10 TL ye yada 19.90 a aldım indirimli. Elimi yaktı kıyafetlere ne olur Allah bilir beyazları attım artık
tarafından
Allah'tan beyazları atmışsın kotları falan atsaydın düşünemiyorum :/
tarafından
Aynen cnm
0 oy
tarafından
Keşke almasaydın bilinmedik markaları kullanma ya tıkladığım kıyafette kalır da oda derine zarar verirse 
tarafından
Beyazlara attım makina bitirsin tekrar durulama yapicam canım
0 oy
(954 puan) tarafından
Bugün gördüm ben de teşekkür ederim bi de kullandıktan sonra bi dönüş yapar mısınız ? İyi mi kötü mü kıyafetler i nasil yıkar acaba
tarafından
Canım beyazlara attım lekeleri vardı. Eğer lekeleri çıkarırsa haber veririm
(954 puan) tarafından
Tamam canım
0 oy
(980 puan) tarafından
Geri götür fişiyle iade et
tarafından
1 kapak kullandım canım doğru olmaz çünkü eminim.  Kwldirmazlar. Tekrar satışa. Koyarlar başkasının hakkına girerim
(980 puan) tarafından
Canım mağazacılık yaptım daha önce. Bu  başkasının hakkına girme olmaz. Sen bu ürünün zararından dolayı iade etmiş olursun. Kullandığını söyleyeceksin zaten kimyasal olarak zarar veriyor diye. Bu senin en doğal hakkın
0 oy
(1,297 puan) tarafından
Ben bi ara toz halini kullandım güzel temizde yapıyor ama kokusu çok kötü diye bi dha almadım 
0 oy
tarafından
Eline alerji yaptıysa yolladığın kıyafetlerde alerji yapar sana canım nasıl giyeceksin ? Kullanma bunu sen en iyisi
0 oy
tarafından
Keşke almasaydın kuzum kasiyer tabi övecek satmak ixin her ürünü övüyorlar insan sağlığını düsubuecfk değil para kazanma derdine düşüyor 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 461 göst.
0 oy
1 cevap 153 göst.
6 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Sedagktg (15 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 345 göst.
13 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Oylesinekimsee (393 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 252 göst.
14 Eylül 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Elagozlu-- (126 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,399 soru

24,098,428 cevap

332,230 kullanıcı

...