Kuaforde boytck param olmadigi icn evde kendim boyamak istyorum daha once kuaforluk kursuna gitmislgm var ayrımları yapmayi biliyorum ama boya falan blmyorum saçımı açıp boyamak istyorum ombre seklinde volümler falan blgsi olan varmi rengede karar veremedim
Tarakla yapabilirsin keşke ben orda olsaydım ne güzel yapardık
Saçın doğalda yüksek volümlü oksidan kullanma canım hatta güzel bir tondaysa diplerine hiç bulaşma derim uçlarına ombreyide eğer kestane ve kumral tonundaysa saçın bal köpügünü öneririm açıcıya gerek kalmadan yapabilirsin dogal saça tutar he açıcıyla yapıcam diyorsan saçını önce dörde ayır sonra her dört bölümüde dörde ayır uçlarından tutarak sık dişli tarakla hatta bit taragı süper kırpıyor diplerden ufak ufak diplere dogru tarayatak uçlarına kadar in her birini tek tek yap ama elinde kalan tutamların hepsi eşit olsun eldivenini tak oksidanını hazırla ve uçlarına sür istersen tek tek folyo yerine açıkta bırakabilirsin dibe yakın olmadıgı sürece folyo aşırı fark etmiyor zaten aman diyip poşette geçirme yakar öncelikle volüm üzerinde genel bekleme süreleri var ona göre bekle elinle azıcık sırınca istediğin tondaysa yıkarsın zaten ama açtıktan sonrada mor şampuanlar var onu kullan derim çünkü açıcı üç beş yıkamaya yumurta sarısına dönüyor mor şampuan onu engelliyor
1,492,527 soru
24,387,280 cevap
349,063 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın