0 oy
211 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kizlar tam tirnak dibimde nasir var tam 6 aydir var cildiiye ilcede yok sehir hast. Var ona da randevu almakti suy buydu uzakligi zaten 2 saat. 

Evde deneyip caresini bulan varmi bilen yada. Nasir bandi alcaktim aile hekimi alma onermem dedi. Sebebi de acik bir yerde olmadigi icinmis

6 Cevaplar

0 oy
(5,328 puan) tarafından
Valla kuzum dayana biliyorsan domates i geceden sar bağla 1 hafta öyleyapıyprsun sonra nasır olan yeri temizbir jiletşe kesiyorsun yada bu konuda biri varsa o yapsın bizim bi akraba öyle yapmıştı
tarafından
Kiiz hayatta yapamamam onu D
Kurstayken terliklerdenmidem bulanmisti. Sonra bi kiz ayagindakini gosterince icim bi tuhaf oldu. Kizda bana tiksinme sende de cikar dedi. Boyle sacmalikmi olurmus niye ciksin dedim. Aksamina ayak kenarimda sivilce cikti sonra nasira dondu. Doktora gittim yaktirdim 3 r defa sonra yengem tutut cekti gordugum manzarada sok gecirmistim sacakli gibi bise cikmisti ya. Simdi yengemde yok kimse yapamaz :D
(5,328 puan) tarafından
Yapsan kurtulursun kuzumm evet zor ama kalıcı çözüm
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canım çay ağacı yağı nasira ve tırnak mantarın a iyi geliyor diye duymuştum. Tırnağına mantar vardı benimde iyi geliyor gerçekten. Nasır olan yere iki üç damak damlat kulak çöpü ile  yay olan yere. İnşallah iyi gelir
tarafından
Yaa cok sevindim. Cok tesekkur ederim canim. Hamileyim zarari olmaz heralde 2 3 damlanin.
Bir yere carpinca ne bicim agriyor ya bide ayagikda
tarafından
Canım zaten bende hamileyken doğal diye kullanmıştım yoksa tırnak mantarı için ioacim vardı ama hamile kalınca bırakmıştım çay ağacı yağı kullanmıştı.. Aklında bukunsun sivilcelere de çok iyi geliyor
tarafından
Tamam kuzum cok saol. Aktardan mi aldin
tarafından
Evet cnm aktardan aldım ben. Hatta ve hatta şey de diyim yüz yıkama jeli bitmişti pahalı diye almadım o jel şişesine biraz Dalin, biraz çay ağacı yağı az biraz da Su ekledim yüz yıkama jeli gibi kullanıyorum:))) çok iyi geliyor:)
tarafından
Vaaay supermis yaa :)))  tamam kuzu ekran aldim cok saol :)
0 oy
(1,455 puan) tarafından
Benim de ayak topuğumda çıkmıştı yaklaşık bir yıl çektim ama nasır olduğunu anlamadım sonra eşimin yeğeni yenge şöyle bi ilaç var kullan geçer dedi eşim eczane den aldı getirdi ya bir hafta kullandım galiba düzgün de kullanmadım ama pul pul döküldü geçti çok şükür ama gebelikte kullanılır mı bilmiyorum canım asitli çünkü
(1,455 puan) tarafından
Dur bakim canım
tarafından
Bekliyorum :)
(1,455 puan) tarafından
Resim atıyom canım
tarafından
Bekliyorum :)) hemen ekran alam
(1,455 puan) tarafından
Attım kuzu
0 oy
tarafından
benim tam ayağımın baş parmağının ucunda çıkmıştı eşim eczaneden bir ilaç almış birkaç defa onu sürdüm sürdükten sonra da böyle işte makas gibi jilet gibi bir şeyle çok kesmeden sıyir üstünü zaten deri eritiyor öyle zamanla geçiyor ya ben işte 1 ayda falan atlattım
tarafından
Ayyy iste kesme isi korkutuyir
tarafından
Yok ya hiç acimiyor eczane yakınınızda varsa eşin sorsunda alsın
tarafından
Yok kuzum koydeyiz anca pazartesu
0 oy
(122 puan) tarafından
Çay ağacı yağı damlat canım geçince bana dua et :)ama düzenli yap
tarafından
Evet ya bu ikinci yorum cay agaciyle :)) direk deneyecegim
0 oy
(1,455 puan) tarafından

image

image

Bak kuzum böyle başı fırçalı

tarafından
Tamam kuzum cok saol
(1,455 puan) tarafından
Rica ederim canım ama gebelikte kullanılır mı bilmiyorum doktoruna veya eczacıya danış lütfen kuzum

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 291 göst.
23 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 1,989 göst.
9 Ocak 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nesli (417 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 200 göst.
3 Temmuz 2025 Ev & Yaşam kategorisinde misafir tarafından soruldu
+3 oy
7 cevap 204 göst.
24 Mart 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Mys-2boys2girls (6,390 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,494,849 soru

24,420,850 cevap

351,556 kullanıcı

...