0 oy
279 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (165 puan) tarafından
Kızlar kuşbaşı etim var sote yapacağım akşama, ama eti biraz sert yerinden almışız sanırım. Önce düdüklüde haşlayım diyorum yumuşak olsun nasıl yapmalıyım ? 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Duduklude hasla sonra suyunu süzüp bildiğin klasik sote şeklinde ilerle canim..Tuzunu en son katki et sertlesmesin
(165 puan) tarafından
Düdüklüde haşlarken esktra birşey yapmama gerek yok değil mi ? Çok teşekkürler <3
-Reklam-
0 oy
(53 puan) tarafından
Dudukluye eti.at uzerini basacak kadar su koy kaynayinca köpüğünü al 30dk kaynat sonra sotele
(165 puan) tarafından
Teşekkürler :))
0 oy
(577 puan) tarafından
Geçen gün dudujluyr koydum 10 dk falan pisti tutnadim dk sonra tavaya aldım lokum oldu ama bizimki koyun etiydi
(165 puan) tarafından
Sağol canım kafamda birşeyler oluştu daha önce bu şekilde yapmamıştım teşekkürler :))

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 412 göst.
30 Temmuz 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Oylesinekimsee (393 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 402 göst.
26 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,350 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 1,208 göst.
17 Şubat 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 68 göst.

Kategoriler


1,481,792 soru

24,242,006 cevap

340,062 kullanıcı

...