0 oy
954 göst.
Diğer kategorisinde (255 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Sizlerin nasıl evleri :)  sorum yanlıs anlasılmıs galiba amerikan mutfak ve kapalı mutfak anlamında sordum :) neyse anlamiş çoğu kişi neyi kasttetiğimi :) 

20 Cevaplar

0 oy
(9,647 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

En İyi Cevap

Kızımla kör ebe oyuyoruz da :D

(9,647 puan) tarafından
Ifsa olmamak için bunca çaba sonrasında demiyim ben nerede oturdugumu:)
(255 puan) tarafından
Ben evinizi çok beğendim o yüzden sordum :) burdaki bulunduğum yerdeki açık mutfaklı evler hiç güzel değil :D  kiraciyim tasınacağim ev araştırıyorum da açık mutfak olanların kirasi daha uygun ama küçük evler dar
(4,034 puan) tarafından
Demek ki açık mutfağın güzel durması için evin geniş olması lazım. Zaten m2den tasarruf yapmak için açık mutfaklı ev satiyorlar
(255 puan) tarafından
İnşallah tesekkur ederim :)
(255 puan) tarafından
Evet doğru
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Tabiki kapali mutfak ya. Mutfak dediğin  Kapısını örtüp balkon kapısını actin mj ne var ne yok orda kalacak. 
+1 oy
tarafından

Açik mutfaktan selamlar:D

tek dezavantaji daginik birakma şansın yook :angel:

0 oy
(30,101 puan) tarafından

Tabiki açık ve ferahhhh mitfakk

(4,034 puan) tarafından
Bahsettigi şey kapısı olan ya da olmayan ben öyle anladim
(30,101 puan) tarafından
Haaaaaa sjsjjs o zaman kapalı kapı yazssa keşke
(4,034 puan) tarafından
Ya da Amerikan mutfak başta ben de senin gibi anladım :)
0 oy
(17,084 puan) tarafından
Kapali mutfak benimki. Açık olsa zor olur bence. 
0 oy
(9,647 puan) tarafından
Tüm ev duvarsız çok mutluyum çok seviyorum evimi :) salon misafir odası mutfak gibi bi kavram yok heryer birlikte :) ben çok seviyorum
(9,647 puan) tarafından
Evim dubleks üst katta yatak odaları var alt kat salon mutfak birde eşinin oyun odası şuan ev dağınık ama eskiden resim varsa atarım yada bi sizin için dağınık çeker atarım:)
(9,647 puan) tarafından
Samimî olmadigim kişiyi evime davet etmem diye düşünüyorum ve öyle de oluyo :) mesafeli olduğum kişiyle dışarıda görüşmek en iyisi
(4,034 puan) tarafından
Dağınık olanı boşver öyle birşey anlaşılmaz :D sadece sen iyi hissediyor musun dağınıklık biktiriyor mu onu sormak istedim ama düzenli halini bayağı merak ettim
(5,397 puan) tarafından
Ha anladım dublex ise olabilir
(9,647 puan) tarafından
Attım aşağa bi ara çeker atarım inşallah..  bize habersiz gelen olmaz o yüzden toplarım biri geliceği zaman bide üst kat var orada yattigimiz icin oraya çıkanda olmaz gelenlerden ben seviyorum evimu
0 oy
tarafından
Tabiki açık ferah temiz görünür 
0 oy
tarafından
Benim evimde mutfağın kapısı yok ama ben rahatsız olmuyorum :)
0 oy
(7,134 puan) tarafından
Kapali ve genis mutfak
0 oy
(4,034 puan) tarafından
Kapalı daha iyi canım ama açık mutfağın Ocak tarafı cama denk geliyorsa. Ve düzenli yapilmissa belki olabilir ben sevmiyorum yine dr
0 oy
(45,021 puan) tarafından
Eski evimde kapısı yoktu rezillik valla hiç güzel değil bu evimde var rahat ettim valla
0 oy
tarafından
Ben acik mutfaktan yanayim ya. Yemek yaparken salondakiyle de konusabilesin, tam ortada da buyuk tezgah istiyorum. Nasip kendi evime arrik. 
0 oy
(13,306 puan) tarafından
Kapalı benimki açık olsun da istemem öğrenci evinde öyledi kullandım camı da yoktu balık kızartma yalan oluyor. Villa bile olsa kapalı olsun. 
0 oy
(14,190 puan) tarafından
Benim mutfağım Amerikan benim için bir sıkıntı yok hatta oğlum küçük olduğu için işime bile geliyor ama taşınınca normal mutfak olsun isterim :)
0 oy
(489 puan) tarafından
Kapalı tercihim. Mutfak görünmesin :)
0 oy
(5,133 puan) tarafından
Bence kapalı mutfak 
0 oy
tarafından
Açık mutfağım memnunum
0 oy
(2,629 puan) tarafından
Maalesef Amerikan mutfak hiç güzel değil hiç memnun degilim
0 oy
(7,135 puan) tarafından
Acık olursa yemek kokusu falan gider ya kapısız olur mu hiç. Cocukluysan dagınık olur pis olur hersey meydanda hoş durmaz, bence
0 oy
(2,586 puan) tarafından
Benimki Amerika mutfak canım diger evimdede öylrydi cok seviyorum 

İlgili sorular

0 oy
38 cevap 784 göst.
10 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Fatmayaren (879 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 164 göst.
0 oy
52 cevap 2,153 göst.
0 oy