0 oy
463 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (135 puan) tarafından

imagene düşünüyorsunu,z

12 Cevaplar

+4 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Evet biyan dan doğru bakamican çocuğu yaomicaksin. Ama sadece bu resim için demiyorum neden cahil tiplemesi hep hi kafada yağlık yada baş örtü olanlar onu anlayamıyorum. Bazen diyorum alttan alta kapalılık düşmanlığı mı acaba. Dizilerde bile öyle hizmetçi, ya da cahil bı insan illaki kafası yazmalı diğer üst kişiler açık saçık falan.. gereksiz ve yanlış buluyorum ... Nice okumuş cahilleri de gördük. Küçümseme gibi görüyorum bu tür tiplemeleri. Keşke açık saçık üstü başı düzgün cahilleri de tioleseler ya!!! 

Ne demişleerr " Nice insan gördüm üzerinde elbisesi yok, nice elbiseler gördüm içinde insan yok!!!""

Kuzum tepkim sana degio bu arada yanlış anlama cahil tiplemesi ni böyle kapalı ya da başında yazma olan insanlar a yapmalarına tepkim
(2,080 puan) tarafından
Kesinlikle sana katılıyorum bunlar hep alttan alttan mesaj veriyorlar Cahiller hep başörtülü oluyor
tarafından
Aynen kuzum biz insanlar sadece burda demek istemiş ki bakamican çocuğu yaomicaksin deriz ama onların maksadı cokkkkk başka...
(3,163 puan) tarafından
Çok haklısın cnm ende kapalım ama allaha çok şükür herşeyi de biliyorum  ama hep böyle yapıyorlar kapalıları cahil zannediyorlar çok yanliş
tarafından
Tabiki öyle canım kapalı olmak yobazlık değil ama bunlar hep böyle görüyor. Asıl yobaz bunlar zaten insan ayrımı yapanlar.   Yapsınlar bakım toprağın altına girince de yaparlar
(135 puan) tarafından
Valla canim yerden göge kadar haklisin.
(1,848 puan) tarafından
Cok haklisin müslüman dusmanciligi veriliyor insalara alttan alttan böyle capslarda
-Reklam-
0 oy
tarafından

Dogru yapmis vermekle:D

0 oy
(3,521 puan) tarafından
Çok mantıklı bi hareket 
0 oy
(92 puan) tarafından

:DÇok anlamlı 

0 oy
(7,617 puan) tarafından

Zengin işiyle Fakir Esiyle Uğraşır diye bi sözü hatirlatti bana :D

0 oy
tarafından
Birşey anlamadim desem cnm 
tarafından
Yardim istiyor ya dogum kontrol hapi veriyor daha dogurma diye :D en guzel yardim
0 oy
(2,022 puan) tarafından

Ayakta alkışlanası  bir hareket:)

0 oy
tarafından

o kadının verdiği parayıda yer bence gitmez doktora :D

0 oy
tarafından
Herkes psikolojisi ve cüzdanı dahilinde çocuk yapmalı yani sadece bakabilecek yetebilecek olan yapmalı anne baba olmak çok kolay hayvanlarda doğruyor bakmak meziyet 
0 oy
tarafından

Dur artık demiş doğru bir davranış :D

0 oy
tarafından

Yalniz:D

Kadin o halde ingilizce konusuyor, digeriyse türkçe :woot:

0 oy
(9,647 puan) tarafından
Tartışma postu :)

İlgili sorular

+2 oy