Kızlar hiç birine lakap taktınız mı
Kızm doğduktan sonra eşime taktım ben kızımı öptükçe bıyığı batıyor diye BILIKLI demeye başladım
Az kaldı rehberde bılıklı diye kayıt edicem
Dayıma takmıştım çok gıcık bı adam sorun yaratiyo herşeye bende pürüz diye taktım pürüz geliyo gidiyo diyoz artik
Esim hamileyken senın bebegın benım dımı derdı bebısım olarak kaldı ve şirin mirin örümcek der o da bana
Koyde bir kız vardı onune gelenle sevgilı olurdu ve aldatılırdı ergen tam ona da yanık gergedan derdım
Yok ya takmiyomm sevmimm
Annemin adi ayten ama bn ayti adini taktim herkes ayti diye cagiriyo artik) bide lisede bi kiz vardi kizin adı başakti bn ona faşak diyodum ama kiz biliyodu yani arkasdna degil hee bide kavgali olduğum bi kizlar vardi onlara da kara sinem ve domdom selma diyodum:)
Okulda lisede devamlı mavi hırka giyen bı çocuk vardı masmavi giyinirdi şirin baba derdim onun mavisinden çünkü şirin baba diye diye lakabı şirin baba kaldı en son sırf ondan montunu değiştirdi kırmızı aldı ama yine de şirin baba kaldı en sevdiğim arkadaşıma mesmisiz derdim takılmak amaçlı sonra fino köpeği bostan korkuluğu vardı onlar da yine sevdigim arkadaşlarım
Anneme rahibe teressa diyorum. Yapıştı kaldı kadına millete kirk tane lakap takip unutuyorum ama annem de netim unutmuyorum
1,488,284 soru
24,327,851 cevap
345,572 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın