0 oy
575 göst.
Diğer kategorisinde (1,169 puan) tarafından
Evet kızlar soru başlıktaki gibi. Ben yapamıyorum valla makineye bulaşık yerleştirirken geliyor karıştırıyor makineyi. Mutfakta yemek yaparken bacağımdan çekiştiriyor ağlıyor gözyaşıyla mutfaktan çıkmam için. Çamaşır asma katlama zaten olamıyor. Ev süpürme silme yine peşimde yaptırmaz. Siz yapabiliyor musunuz merak ediyorum

27 Cevaplar

0 oy
tarafından
O biraz ağlıyor ben biraz yapıyorum sonra az oynuyoruz susuyor yarım saat daha iş yapıyorum o gezinirken evin içinde sonra yine ağlıyor böyle işte
-Reklam-
0 oy
tarafından

Valla yazarken bile sallıyorum şu anda uyumasını bekliyorum amam uyumuyo gece uyuyo bende gece yapıyorum işler 

0 oy
(5,133 puan) tarafından
Uyurken yapıyorum
0 oy
(486 puan) tarafından
Benimki 7 aylık ben işlerimi yapıyorum daha ayaklanmadigi  için sanırım bide babası evdeyken hep onda durur onun için sıkıntım yok iş konusunda her zmn evim tertemiz yemeğim hazır  olur ama büyüyünce durum ne olur bilmiyorum ☺️
0 oy
tarafından
Hep pesim de 2 yasın da bulaşık makinesini beraber boşaltıyoruz kirli olunca elliyo sonra pis olduğunu anlayınca dokunmuyo pek ama uyuyunca iş yapmama genel de uyumadan bitirim uykusu bölünmesin ses olmasın diye eskiden sırtıma sarardım kolon deriz biz onunla şimdi olmuyo tabi kolum kopuyo
0 oy
(3,725 puan) tarafından
16.5 aylık uyurken ayakta sallanarak uyuyor zaten çok uzun zamandır günde bir kere bir saat uyuyor. Onun haricinde memeye çok düşkün bir çocuk. Sürekli ama sürekli emmek istiyor. Günlük yemeğimi yapıp bulaşıkları yıkayıp birde süpürge yaparsam kendimi süper kahraman zannediyorum :)

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 222 göst.
10 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Melis... (89 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 379 göst.
12 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Mertin annesi (651 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 158 göst.
20 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Seherkzll (305 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 669 göst.