0 oy
659 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

bunlar sparis verdim acaba iyimi ettim dogru bildigimz yanlis vstdir muhakak cocuk egitimnde

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Neden kötü olsun cnm imkanım olsa bende alırım iyi bir ebeveyn olmak için elimizden geleni yapacağız
tarafından
Yaz cnm bized bilgileniriz
tarafından
Ahaha evet baloglanin anası aynı dusuncedeyiz demek :))
(1,517 puan) tarafından
Konyalıyz ya ondandır belki :D sende konyalısın demi sadece eşin değil yani
tarafından
Evet cnm ikimiz konya kulu luyuz
(1,517 puan) tarafından
Hmmm anladım canm güzel :)
-Reklam-
0 oy
(1,517 puan) tarafından
Niye kötü olsun canım içeriğine bakarsın sonuçta roman vs değil ki bence güzeldir ama ben Hatice Kübra tongarın kitaplarını seviyorum 
tarafından
Evet onuda duymuştum ama bakalim bunlari bitirelim onlarida isteriz insallah
0 oy
tarafından

Bende var canim ayrı bir 5li sette var eski düzen yetişmiyor artık malesef okuyup bilincli olmak lazım 

tarafından
Bunlari okuyim devami gelecek insallah
0 oy
(2,252 puan) tarafından
Valla iyi yapmışsın canim 
tarafından
Sagol cnm :)
0 oy
tarafından
Buldum internet sitesinden bende sipariş vereyim bari iyiki paylaştın böyle kitaplara çok ihtiyacım vardı
tarafından
Bazen sinirden kendimi görmüyorum baguriyirum bende onun icin aldim canm
Ne güzel iyi bseye vesile oldum
tarafından
Evet bende aynı durumdayım istemeden hırsla bağırıyorum oğlumu çok kırıyorum allah razı olsun şimdi google sitesinden girdim hemen al siparişine tıkladım verdim siparişi
tarafından
Hatta kapıda ödeme yapıcam ptt kargo ile gelecek inşallah faydası olur
tarafından
Bende oyle yaptim cnm
tarafından
Tekrar teşekkür ediyorum canım ♡
0 oy
tarafından
Kitapin her türlüsü faydalı heleki çocuklar için ise ❤️❤️❤️❤️
tarafından
Evet canm bende öyle dusunuyirm
tarafından
Çok güzel bence okuyunca doğru bilinip yanlış olanları bizlerle de paylaş olurmu
0 oy
(649 puan) tarafından

Kitabın kötüsü olmaz :)

0 oy
tarafından
İyi yapmışın kuzum ya eski devir kalmdi bu zamana göre çocuk yetirsmek gerek 
tarafından
Aynen simdiki cocuklar ve eski cocuklsr kesinlikle bir degil
0 oy
(140 puan) tarafından
hatice kübra tongarın kitaplarını beğeniyorum ben. hem dini açıdan da ele aldıgı için bana daha çok hitap ediyor. peygamberlerin hayatlarından örnekler veriyor kalbime bir ok atıyor bir taşla iki kuş misali hem çocuk eğitimi hem peygamberlerin hayatlarını okumuş oluyorum. kitap konusunda çok seçiciyim önceden rastgele alırdım şimdi öyle degil islami bakış açısı olmazsa kesinlikle yetersiz geliyor bana.
tarafından
Cok cok haklidin onida alagim cubki dinime cok bagli biriym cokta hasasim evlatlarimi islam yolunda büyütmk istiyorum
(140 puan) tarafından
o zaman tavsiye ederim canm bunu duyduğuma sevindim elhamdülillah. anneler olarak dikkat edecegizki yeni nesli tiktoklara saçma sapan akımlara atmayalım biz hassas olalım yavrularımızı koruyalım Allaha emanet.  çocukların kaç yaşında canm bir kitap aldım oda çok güzel. bide kitap yurdu sitesi var ben ordN istiyorum bir sorun yaşamadım şimdiye kadar.
tarafından
Kuzum biri 5 yasina grecek dgeri daha 8 aylık ben cocuguma incelikle dinimizi sonra okuma yazma ogrentmeyi istiyirum benm fikrim bu
tarafından
Canm memnun kaldgn kitap ismi soylermisin
(140 puan) tarafından
365günde sevgili peygamberim nurdan damlanın. tavsiye ederim ben bile okurken öğreniyorum. kalın büyük bir kitap.benimde oğlum 5 yaşında.
(140 puan) tarafından
fıtrat pedagojisi 2 peygamberlerin çocuk eğitim metodları hatice kübra. bide bagırmayan anneler kitabı. şu anda 150 soruda fıtrata uygun çocuk yetiştirmek onu okuyorum canm
(140 puan) tarafından
dinimizi ögretelimde canm okuma yazmayı okulda zaten öğrenecekler benim fikrim :)
tarafından
Aynen bende oyle dusunuirum canm unsallah alacam tskr ederim onerilerin icin

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 557 göst.
10 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 524 göst.
16 Nisan 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 524 göst.
0 oy