Eşim babasina kıyamayıp liseyi bitirip onunla iş yapmaya başlamış babasının peşinde olmuş hep yani, iki kardeşi abi ve kardeşi üniv okumuş şuan ikisi bekar en lüx sekilde yaşıyorlar yurt içi yurt dışı tatil yapıyorlar bi biz evliyiz neyse, esim kendi ağzıyla dedi herkes tatil yapardı ben yapmazdım diye, evlendik baktm kardeşleri eski kıyafetleri biriktirip eşime veriyor, laf arasında konuşurken esim dedi ben 30 yaşıma kadar kendime bi çöp almadım diye ve yine bize kazığın en büyüğünü attılar kaynatam evlenmeden önce ev sözü verdi bize hatta parada hazırdı satılıp bize verilcekti, kurban bayramında ev bakıyorduk kaynatam dedi bakın diye, bayramda kaynım geldi ikisi aynı mesleği yapıyor bu arada kaynatamı kandırıp parayı aldı olan bize oldu hayaller çöpe gitti, he bu arada eşim babasından ayrıldı farklı işe başladı kaynımlarda parayı alıp büyük şirket kurdu, bu ay da duzene yeni soktu esim işini kendimize bu ay birşeyler aldık, oglumla bana aldım hic eşimi düşünmedim açıkçası, kart bendeydi annem dedi ben bakıyorum cocuga sen git onada biseyler al diye gittim aldm hiçte acımadım paraya kıyafet felan aldım ama düşünmedim annem düşündü diye kendimi kötü hissettim açıkçası.. Bu aydan sonra hep ona almayı düşünüyorum.