0 oy
241 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
kizlar hayirli aksamlar ev almak istiyoruz rabbime cok dua ediyorum nasip etsin diye bildiginiz dua var mi bana yardimci olurmusunuz Allah' hepinizden razinolsn simiden 

3 Cevaplar

0 oy
(1,396 puan) tarafından
Gönülden istiyince bide zamanı geldiğinde Allah hayırlısını nasip eder sen hep inançlı ol rabbim gönlüne versin 
tarafından
allah razi olsun canim aynen oyle bu aralar icimden hep ev alcaz diye geciyo durmadan rabbim herkeze nasip etsin inşallah
(1,396 puan) tarafından
Amin canım benim sen hep gönülden dua et rabbim duanı duyuyordur elbet hayırlısı olunca nasibin gelir
tarafından
insallah kuzum bizim evimiz vardi suan oturdugum ev kayin babam kaynim icin evi tefeciye verdi suan 200 milyar lazim evi kurtarmak icin bende kendimiz ev alalim diye dua ediyrm insallah rabbim nasil etsin
(1,396 puan) tarafından
Amin inşallah canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Mahallede Bi teyze vardı hergün Vakıa suresini okurmuş hergün düzenli olarak okumuş. Sonra birden mahalleden taşınıp lüks Bi semte gittiler. Sonradan anlatmış. Hergün Vakıa suresini okudum Bi anda bereket geldi eşimin işi bollaştı varlıklı olduk evi değiştirdik demiş. Kimden duyduysam Vakıa suresi ile durumu iyi olmuş denemek lazım 
tarafından
Amin canım niyet edip oku güzelce dua et Salavat getir çokça hayırlısı olsun inşallah
tarafından
allah senden razi olsun canim cok saol
tarafından
Amiin kuzum Rabbim gönlüne göre versin
tarafından
seninde canim benim
tarafından
Amiiiin inşallah sağolasın
0 oy
(1,902 puan) tarafından

image

kesinlikle oku derim ne dilediysem oldu
tarafından
bu gun baslaycam 50 kere okuycam bitti deme yagrin 170 defa oluycam
tarafından
ev almaya niyet ettcem insallah
tarafından
canim 11 den sonra okusam minik bebegim var cunku 12 den sonra falan
(1,902 puan) tarafından
Evet cnm aynen öyle sabah 5 e kadar okuman gerekiyo
(1,902 puan) tarafından
Ben mesela 1 saatte 200 adet okuyorum zikirmatik elimde bebeğim uyansa bile onu emzirirken okuyorum yine bazen uyuyakaliyorum farkedince okumaya devam ediyom

İlgili sorular

+2 oy
3 cevap 138 göst.
26 Haziran 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 115 göst.
+1 oy
2 cevap 122 göst.
12 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Sedadz (990 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,810 soru

24,188,629 cevap