0 oy
3,616 göst.
Diğer kategorisinde (2,123 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Kusura bakmayin kızlar yazamadım hastane isleri eve daha gidemedim evet durum atti yani şaşırdım açıkçası korona oldugunu biliyodum ama iyilesti oglunu kucağına aldığını da gördüm  

image

51 Cevaplar

0 oy
(98 puan) tarafından
Kız bizi enayi yerine mi koydu şimdi sabahtan beridir nasıl üzüldüm. Tovbe tovbe ayıp ya valla onca insan burda ağladı üzüldü yaptığı çok ayıp
-Reklam-
0 oy
(5,572 puan) tarafından
Kimse kimsenin hesabindan bisey yazmaz . Hic inanmadim 
0 oy
tarafından
Canım postu açan kişi hakkım helal değil bunu da okursun, sana vicdaninla kolay gelsin. Senin yüzünden bircok kişi kizin kaynanasina kocasına ah etti. O kadar beddua yedi günahsız insanlar.
0 oy
(5,372 puan) tarafından
Oha ya anneme eşime bile anlattım post açtım akşma kadar onu düşündüm ne kadar üzülfüm kim yapmış bunu işin ilginç tarafı ben arkadaşı dilek diye açılmıştı post kadının adı mo dilekmiş kendisi yaptıysa yazıklar olsun ha gerçi kim yaptysa yazıklar olsun ama ayy sinir oldum nyse yine de iyiki şakaymış ölmemiş
0 oy
tarafından
Sabah gördüm  ve çok üzüldüm  ama mesajları hic samimi gelmedi bana 
0 oy
tarafından
KEMAL SUNAL İN BIR FILMI VARDI . 

SAYGI DEGER VATANDAŞLAR BEN SAAT 9 DA ÖLECEGIM FALAN DIYORDU AMA ÖLMÜYORDU BU ONA BENZEDI SANKI 
0 oy
tarafından
Kiz bide bizw hakaret ediyo yalandan kendini oldurdu o kadar uzuldum degmiyormus insanlarin duygulariyla oynamasinlar
0 oy
(1,101 puan) tarafından
MEFTAYI NASIL BİLİRDİNİZ.....
0 oy
(879 puan) tarafından

image

Helva yapmıştım Len Yalanmıymış. Okadarda ağladım 6 aylık oğluma Sarılıp Üzüldüm dua ettim. IP farklıymış Belkide kendi yapmadı yaptıysa yazıklar olsun Ne diyim 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 386 göst.
0 oy
38 cevap 1,579 göst.
7 Eylül 2022 Diğer kategorisinde HamzaMusam (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 604 göst.
0 oy
4 cevap 277 göst.
12 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde Tomurcuksss... (986 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,539 soru

24,170,975 cevap

335,858 kullanıcı

...