0 oy
602 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kizlar pandeminden beri dısardan hic ekmek almadim benim gibi olân var mi cok mu abartiyorum

26 Cevaplar

0 oy
(2,266 puan) tarafından

Yeni çıktığı zamanlar bende kendim yapıyordum baktım baş olmuyor amaan dedim odur budur dışarıdan alıyoz:D

tarafından
:) bir gun bende pes edecegim gibu
(2,266 puan) tarafından
Et gitsin:) :)
-Reklam-
0 oy
(1,268 puan) tarafından
Bende sen gibiyim. Toplasan 10 aydır 10 tanr almamışımdır. Korkuyorum minik bebeğimle zor oluyor ama sağlık daha önemli olsun
tarafından
Aynen kucuk bebegim birde yuruyo surekli dibimde zorlaniyorum ayriyeten ögretmenim hergun onlaine ders veriyorum cok zor oluyo
(1,268 puan) tarafından
Bazlama yapıyorsan eğer sende dondurucuna at canım. Ben öyle yapıyorum en azından 1 hafta 10 gün gidiyor. Yoksa 2 güne bir çok çok zor olur. Birde ben tek yapmıyorum eşimde çevirir öyle daha kolay bitiyor :) ama dondurucu cidden iyi oluyor
0 oy
(2,252 puan) tarafından
Kiz nolacak hergün aliyoruz biz al bnce sen ne ekmeği yapiyon ki
tarafından
Surekli degisiyo canm somun ekmek,bazlama, çorek ,yagli ekmek vb. Her tur ekmegi biliyorum kucukten annem ogretmisti koy de buýudum
(2,252 puan) tarafından
Ufff be o bazlamalar bükmeler katmerller ayy Allah kaynanam dan bin kere razi olsun bana öğretti ama yapack yerim yok koye gitmem gerekiyor oda hastalik var:(canim nasilda cekti
0 oy
tarafından

Basindan beri kendin mi yapiyorsun:O

8 9 aydir mi??

:woot:

tarafından
Canm 10 ay olmustur hep kendim yaptim  buyuk 50 kiloluk un aldim surekli yapiyorum kendim ekmek yeme esime ve bebegime yapiyorum
tarafından
Kiz tövbe ugrasmam :D
0 oy
tarafından

Ben hergün alıyorum canım hatta eşim ev ekmeğini sevmiyor fırın ekmeği aldırıyor hergün :D

tarafından
Ya canm eşim sevnesine seviyorda gel gor ki ben yoruluyorum

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 581 göst.
22 Nisan 2020 Diğer kategorisinde Mavi Rüya (249 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,104 soru

24,067,834 cevap

330,470 kullanıcı

...