0 oy
348 göst.
Diğer kategorisinde (2,018 puan) tarafından

Kizlar belki isinize yarar cok kolay yapimi. Ozellikle uzun sure yüzüstü vakit gecirmesini sağlıyor. Gelisimi icinde faydali tavsiye ederim güzel anneler :)

image

3 Cevaplar

0 oy
tarafından

Canım başka sise varsa  şişenin içine kuru fasulye koy bide yarısina kadar salladikca o ses hoşuna gidiyor :) buda benden sana bir öneri <3

(2,018 puan) tarafından
Onuda biliyorum kuzum ama oglusum 1 hafta sonra 4 aylik olcak. Henüz tam sallama durumuna gecmedik ama ilerleyen zaman da deniycem tesekkur ederim❤
tarafından
Tamam canım ama küçük şişeleri varya bebek şu şişeleri ona koy onu sallayabilir ben tamda bu aylarda yapmıştım:)
(2,018 puan) tarafından
Aaa hic aklima gelmedii o. Tamam canım haftasonu bakicam o ise :)
-Reklam-
0 oy
(30,403 puan) tarafından

Güzel olmuşlar

(2,018 puan) tarafından
Sagol canim
0 oy
tarafından
Marakas mı yaptın :) güzel olmuş
(2,018 puan) tarafından
Sagol kuzumm, marakas degil ya suyun icine sim ve kucuk ponponlar attim dikkatini çekiyor yüzüstü daha cok vakit geciriyor diye :)
tarafından
Tamam o yaptığına ana sınıfı öğretmenleri marakas diyorlar :) hatta içine pirinç sesli kuru atıyorlar boncuklar atıyorlar marakas gibi ses çıkarıyor :)
(2,018 puan) tarafından
Kiz bende okul oncesi ogretmeniyim marakasin ne oldugunu biliyorum ahahahaha :D bundan ses cikmiyor tatlim , ama dedigin gibi icine pirinc fasulye vs atarsam ses cikardigi icin  marakas diyebiliriz:D
tarafından
Aynen kuzum bilmiyorsun demedim ben o yaptığını marakas zannettim :)))
(2,018 puan) tarafından
Anladim kuzummm :)

İlgili sorular

+2 oy
13 cevap 504 göst.
0 oy
3 cevap 147 göst.
+4 oy
17 cevap 824 göst.
21 Ocak 2025 Para & Ekonomi kategorisinde Defneee (991 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 218 göst.