0 oy
262 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi

image

image

Kızla a101e fischer price eğitici tuvalet geliyomus kullanan faydasını gören var mı mantıklı mı  80 TL fiyatı yanlış hatırlamıyorsam

7 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Bence çok mantıksız eskiden egitici tuvalet mi vardı ;)

tarafından
Ona bakasiya eskiden hiç bı şey yokmuş ama şimdi var faydası varsa faydalanmak lazım eskiye takılı kalmadan
tarafından
iste şimdiki bebeklerde çocuklarda baksana bir sürü sorun oluşuyor biz nasıl buyuduysek çocuklarımızı öyle buyutmemiz lazım elbetteki eskide takılı kalmadım ama bu kadar da olmazki koy tuvalete oraya yapmayı öğrensin bu kadar da çocukları el bebek gül bebek buyutme taraftarı değilim herşeyin zorluğunu öğrenmesi lazim
-Reklam-
0 oy
(30,415 puan) tarafından

O nasi bisiiii bende alim

tarafından
Ya küçük klozet şeklinde sesli ve klozet aparatı olarak da çıkıyomus yani tuvalet eğitimi bitince aparatı çıkarıp normal klozette kullanabiliyorsunuz
tarafından
Ekledim bak fotoğrafını
(30,415 puan) tarafından
Anam çok pahalıymis ya
0 oy
(164,272 puan) tarafından
Fiyati ne bacim anneme diyim alsin hesapliysa
tarafından
80 TL mi ne dışarıya bakasiya uygun
(164,272 puan) tarafından
Anneme desem alir yaa desemmiki
tarafından
Normalde 200 TL e bebekte fotoğrafını ve özelliklerini ekledim bak
0 oy
(45,136 puan) tarafından

Aman boşver zamanı gelince ben öğretim iki ayımı alır ama olsunn:D

0 oy
tarafından
Vallah 20 tlye aldığım normal lazımlık ile eğitimini verdim 2 günde alıştı ben böyle şeylere bu parayı vermem şahsen tabi bu benim düşüncem ama siz beğendiyseniz alın tabi :)
(2,462 puan) tarafından
Kız nasıl alıştırdin 2 gündeeee bize de anlat hele
tarafından
Canım benim oğlumun kronik kabız rahatsızlığı vardı kakasını ıkınmadan yapamıyordu o yüzden ıkındığı anda 9-10 aylıkken hafif oturtup yaptırıyordum çişe gelince tam 2 yaşında gittim 20 tl olan lazımlıktan aldım bezini çıkardım salonun ortasına koydum lazımlığı oturttum yarım saatte bir lazımlığa götürüyordum ilk gün çok ağladı oturmak istemedi ama ben bezi çıkardıktan sonra daha hiç takmadım öyle öyle o gün çişini lazımlığa yaptı gecede kalktım saat başı çişe kaldırdım alez serdim bez bağlamadım 2. Günü tuvalete oturttum tuvalete yapmaya başladı inat ediceksin bezi çıkardığı zaman ağlasada bağlamaman lazım birde yatmadan 1 saat önce su sıvı hiç birşey içirmedim ki sıkışıp kaçırmasın altına diye vallah kime desem maşallah diyordu tam 2. Gün oğlum benim desteğimle çişe alıştı sadece alışma sürecinde 1 kere çok az gece kaçırdı yatağa alez kullandığım içinde batmadı hiç bir yer :)))) azimin sonu diyoruz biz buna
(2,462 puan) tarafından
Ayy maşallah gerçekten yaa darısı başıma. Benim kız 1 buçuk yaşında şuan. Baharda başlamayı düşünüyorum bende insallah :)
tarafından
Mayıs gibi başla ufak ufak yaza alışmış olur
(2,462 puan) tarafından
Aynen canım anca zaten :)
0 oy
tarafından
Ne zaman geliyor
tarafından
Bu perşembe sanırım

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 81 göst.
27 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Defneee (1,057 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 472 göst.
26 Mayıs 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde tubas (143 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 481 göst.
24 Ekim 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Gamzeakarsu (1,078 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 198 göst.
30 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Anneyimbennnn (438 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,498,779 soru

24,482,305 cevap

357,129 kullanıcı

...