0 oy
339 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

laftan anlamayan surekli sinir edici seyler yapan kaynanaya cevap vermemek gormezden gelmek munakasaya girmemek daha dami kudurtur ne yapmaliyim biktim valla takmamak icinde neler yapmaliyim

9 Cevaplar

0 oy
tarafından

Gormezden gelmek;)

-Reklam-
0 oy
tarafından
Valla ben biriktirip biriktirip vakti zamanı gelince baaak böyle böyle noldu diyorum 
0 oy
(163,479 puan) tarafından

Mantikli olan gormezden gelme ama o benim karakterime ters :D ben yapamam sen yapabilirsen yap :)

0 oy
(1,038 puan) tarafından

Valla cevap vermeyince görmezden gelip laf soktuğunda duymamazlıktan geldiğinde yerinde kuduruyorlar öyle yap daha iyi bak görürsün etkisini hem sen daha iyi hissediceksin hemde kaynanan kudur kudur kudurucak :D

tarafından
dogrubdiyosun kuzumda brnde sinirleniyorum icten ice cokk
(1,038 puan) tarafından
Sinir olunca içinden say 10a kadar geçer merak etme cevap verince cevap verdi saygısız oluyorsun ama cevap vermeyip görmezden gelince eşine de şikayet edemiyor ne dicek karın bana cevap vermiyor dese Allah'tan ne istiyorsun der adam kazanan sen olursun yani inan bana
tarafından
cok dogru diyosun kuzum ama bak mesela annem diyo cocuguma ben susuyorum sabrediyorum hadi agzindan kaciyo diyorum avutuyorum diyoki bana onceden annem diyenlere cok kizardim diyo e ne bu
(1,038 puan) tarafından
Kendiyle çelişiyor canım seninn kaynanan kafana takma inan sen hasta olursun. Salla amannn de geç konuştuğu zaman durma bile orda
0 oy
(5,213 puan) tarafından
aynende öyle çünkü o anlaşılan iş arıyo bişee olsunda kavga çıksın diye. sen he de geç tepki verme daha çok kıdurur çünkü istediğini alamaz. biraz sabır işi öyle
tarafından
evet kuzum.. mesela annem diyo cocuguma ben susuyorum diyoki onceden annem diyenlere cok kizardim diyo
(5,213 puan) tarafından
millete kızdığı şeyi kendisi seni deli etmek için yapıyo bide enayi yeeine koymaya çalıltığınıda belli ediyo utanmaz koy mesafeyi sende
0 oy
(374 puan) tarafından
Kardesim kendi haline birak ayette ne diyor Rabbin hatırına sabret diyor mahser gununun olduguna ve birgun herseyin hesabinin sorulacagini unutmaAllah goruyor Allah var icin ferah olsun Ya Rabbi Rabbim sana havale ediyorum de isteyen istedigini yapsın isterse dunya yansin takma kafaya dah a güzel şeyleri tak evladin varsa onla ugras esin icin farkli guzel şeyler yap kitap oku biraz yuruyuse cik aklina geldiği an hemen mesela kalk spor yap televizyon izle ciksin gitsin ben aklima gelmesini istemedigim seylerde hemen kalkip biseyler yapıyorum unutmak icin
tarafından
cok dogru diyosun kuzum ama bak mesela annem diyo cocuguma ben susuyorum sabrediyorum hadi agzindan kaciyo diyorum avutuyorum diyoki bana onceden annem diyenlere cok kizardim diyo e ne bu
0 oy
tarafından
Dayanabilirsen görmezden gelmek 
0 oy
tarafından
Görmezden gelmek :D
tarafından
kuzum mesela annem diyo cocuguma ben susuyorum sabrediyorum hadi agzindan kaciyo diyorum avutuyorum diyoki bana onceden annem diyenlere cok kizardim diyo e ne bu
tarafından
Kuzum benim kaynana da aynyidi denediği etmediği kalmadı bayaramdan beri konuşmuyorum ikide bir mesaj atıyor kalpler durumlar paylaşıyor bana hepsini görmezden geliyorum keşke en başından görmezden gelseydim daha değerli olurmusum şimdi daha iyi anladım
tarafından
aynen oyle kuzum
0 oy
(8,061 puan) tarafından
Hiçbirşey yapmamak bence öyle ınsanlar var ki seni görünce bile kudurma moduna giriyor yani sen birşey yapsanda yapmasanda o yüzden boşver yok say☺
tarafından
haklisin kuzum..

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 389 göst.
0 oy
5 cevap 263 göst.
22 Ağustos 2025 Aile & Aşk kategorisinde Duanur34 (6 puan) tarafından soruldu
+2 oy
20 cevap 740 göst.
+5 oy
10 cevap 428 göst.