0 oy
5,392 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (54 puan) tarafından
Arkadaşlar ben sibel dilek arkadaşım 2 gün önce covidden vefat etti. Sanırım burda daha önce paylaşın yapmış 10 gündür oğlumu göremiyorum diye. Malesef arkadaşımı kaybettik. Herkes perişan oldu 7 aylık oğlu kaldı geriye öyle üzgünüm ki. RABBIM Sabir versin 

86 Cevaplar

0 oy
(874 puan) tarafından
İçim parçalandı ya ne diyeceğimi bilmiyorum Allah rahmet eylesin rabbim yavrusunun yardımcısı olsun 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Allah rahmet eylesin,mekanı cennet kalan ömrünü evladına eklesin.Cok zor durum eski postlara baktım kaynanası bulastirms sanırım .Rabbim evladına güzel ömür eylesin,evladına bir gün kavuşur inşallah.
0 oy
tarafından
Yeter artik o fellik fellik gezenler evinde otursun onlar yuzunden masum insanlar oluyor Allah hepsini bildigi gibi yapsin mecbur olmadikca cikmayin cikacaksiniz maske mesafe twmizligi koruyun o kadar televizyon bas bas bagiriyor yeter artik yaa daha 7 aylik bir cocugu varmis cok kotu oldum benimde kizim var o evladini geride birakip gitti daha evladina bile doymamisti 
0 oy
(781 puan) tarafından
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah 
0 oy
(2,100 puan) tarafından

Kelimeler anlamını  yitirdi diyecek söz bulamadım :( 

Allah'ım mekanını Cennet eylesin bebeğinin yardımcısı olsun sagliklica büyüsün yüzü hep gülsün inşallah :(

Minicik annesiz kaldı yavrum :(

0 oy
(6,920 puan) tarafından
Sabah sabah çok üzüldüm

Mekanın cennet olsun Allah sizi öbür tarafta kavuştursun
0 oy
(1,629 puan) tarafından
Ne diyeceğimi bilemiyorum çok üzüldüm :(((((

Toprağı bol olsun... 
0 oy
(180 puan) tarafından
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah çok üzüldüm rabbim ailesine sabır versin kıyamam o kuzuya 
0 oy
(1,396 puan) tarafından

Ay ne olur şaka diyin ya ben tüm postlarıni hatırlıyorum kaynanasi bulastirmisti ona oğlunun fotosunu atmistilar rabbim mekanını cennet eylesin :'(:'(

0 oy
tarafından
Çok üzüldüm Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun melegine doyamadan gitti 
0 oy
(11,971 puan) tarafından
Keşke gerçek olmasaydı.. keşke kotu bir şaka olsaydı.. sbah postu okudum ve yazamadım bile ağlamaktan.. zaten geceden beri başka sbepten oturu kotuyum.. Allah rahmet eylesin.. Rabbim yavrusuna hayırlı uzun omurler versin..
(8,253 puan) tarafından
Duaların kabul.olmus.kiz ne temiz kalpli karisin :)
(11,971 puan) tarafından
O değil de karıya yasin okudular rahmetler diledik hey Allahm ya :D
0 oy
tarafından
Ayyy ne kadar aci bir durum. Rabbim rahmetiyle muamele etsin. Allah rahmet eylesin com üzüldüm evladına ve ailesine sabırlar varsin
0 oy
(2,063 puan) tarafından

Ayy son mesajlarina bakınca içim gitti ya :(

Allah sabır versin başınız saolsun :'(

0 oy
tarafından

İçim paramparça oldu allahım rahmet eylesin cenneti ile mükafatlandırsın inşallah 7 aylık bebek geride annesiz kaldı Allah dayanma gücü versin :(:'(

0 oy
(1,664 puan) tarafından

Ayyyyyy içim yandii su an Rabbim ogluna saglik versin Allah rahmet eylesin cennetine alsin onu .cok kotü oldum ya tanimiyorum ama bi yakinimi kaybetmis gibi oldumm :'(

0 oy
tarafından
Belki şakadır diye bütün yorumları okudum inanmak istemiyorum belki de bu yüzden çok çok üzüldüm 
0 oy
tarafından

Gençsin çabuk atlatırsın diyenlere gelsin yasamayan bilmez arkadaşlar bende geçirdim neler yaşadım neler lütfen kendinizi düşünmüyorsanız çocuğunuzu düşünün olan bebeğe oldu vah garibim Allah rahmet eylesin :'(

0 oy
tarafından
Çok ağladım ya
0 oy
(255 puan) tarafından
Cok uzuldum Allah rahmet eylesin Mekani cennet olsun
0 oy
(1,134 puan) tarafından
Lütfen  şaka de kandırdım de duygularınızla oynadım de yemin ederim  en ufak kötü bi cümlem olmaz ama o anne ölmemiş bebeği anasız kalmamış olsun boğazım düğüm düğüm 
(8,253 puan) tarafından
Helal bacım dediğin çıktı
(1,134 puan) tarafından
Nasıl canım
(11,250 puan) tarafından
Ölmemiş kız trollendik kamaraya el sallayak
(1,134 puan) tarafından
Kizmiycam  demiştim hadi neyysee...

İlgili sorular

0 oy
39 cevap 1,603 göst.
0 oy