0 oy
301 göst.
Diğer kategorisinde (15 puan) tarafından
Eşim alarmı kurmayı unutmuş bi güzel uyumuşuz . Bi kalktım 5 saat geçmiş. Çok vicdan yaptım. Bebekte o kadar baygın gibi değildi ama ne bileyim. 3-4 saat yazıyor nette de. Kötü oldum

9 Cevaplar

0 oy
(9,921 puan) tarafından
Uyur canım bırak uyusun 
(15 puan) tarafından
Senin sorudan sonra benimki bi kötü oldu. Bizde ilk defa bu kadar uyuduk. Bugün market gezdirdik çok yoruyo dediler uyur dediler eve geldik ilk defa gündüz uyudu bizimki.
(9,921 puan) tarafından
Iyı olmus bızım kız dw uyurdu o aylarda sasırırdık uyanmadı dıyr 6 saat uyumuslugu var artık acıktıgını bılıyo o yuzden uyanmamıstır.Ilerleyen donrmde bu bozulabılıyo
-Reklam-
0 oy
tarafından
Artik uyandırmaya gerek yok kendisi istediği zaman uyansın ki düzeni oluşsun benim ki de 2 aylik saat falan kurmuyorum bazen bir saat uyuyor bazen 4  saat
0 oy
(5,452 puan) tarafından
uyumasa iyi olur 2 saat arayla emzirmek gerek 
(864 puan) tarafından
Canım 2 aylık bebek artık acıkırsa ağlar uyanır zaten
(5,452 puan) tarafından
arkadaşım kadın doğum hemşiresi bendr yoğun bakım hemşiresiyim sağlıklı olanı ona soruyorum oda saolsun cevaplıyor bende direk bilgim olmadığı için sordum oda bana doğru olanı yazdı cevabınız için teşekkürler =)
(864 puan) tarafından
Anladım canım :) benim bebeğim 2 aylık en uyurdu çünkü hep
(5,452 puan) tarafından
valla bende ona soruyorum herşeyi=)) saolsun ama insanlık hali tabi özellikle gece 2 saatte kalkmak zor oluyor allah hepimizin evladını korusun
(864 puan) tarafından
Amin hemde nasıl zor bazen 2 saat bile değil
0 oy
(4,061 puan) tarafından
Benim gece 5 saate  kalkıyor erken kaldırsan uyumuyor bıda nezamn kalkarsa ben ozamn emzırıyorm merk etme bııs olmaz 
0 oy
(8,335 puan) tarafından
Çocuk büyümüş artık kendisi talep ederse doyurursun uykuyu bölmek iyi değil karnı doymasi kadar uykunun kalitesi de önemli büyümesi açısından...
0 oy
(3,138 puan) tarafından
Ben hiç alarm kurup uyandırmadim ne zaman uyanırsa o zaman emzirdim şu an 6 aylık maşallahı var. 
0 oy
(2,263 puan) tarafından
Uyandırma bırak kendisi uyansı artık açlığın farkına varabilir sen uyandırıp emzirirsen bu sefer o saatlerde alisir aç olmasa bile uyanır 
0 oy
(3,740 puan) tarafından
Artık sarilik problemi ortadan kalktı canım bırak uyusun o aciktigi zaman uyanır 
0 oy
(7,786 puan) tarafından
Bı kere aynı şeyi yaşamıştım post açmıştım hatta sorun olmaz demişlerdi doktorum 3 saatte bir emzir en geç demişti ama çocuğum kendince düzen kurmuş uyumadan bol bol emip geve uyuyo sonra baya uyuyo bı saatte de uyanır 4 saatte de kaldıramıyorum kendim gözlem ledim en geç 4 saati bulduruyo canım zaten gündüz uykusu yok nerdeyse bnde hiç ellemeliyom ikimizde dinleniyor az da olsa 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 267 göst.
10 Mart 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Buketsutas (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 220 göst.
1 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 183 göst.
11 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 381 göst.

Kategoriler

1,477,529 soru

24,184,913 cevap

336,554 kullanıcı