0 oy
241 göst.
Diğer kategorisinde (407 puan) tarafından
Kizceler oğlum 1 buçuk yaşında yazın memeyi bitirmek istiyorum gece meme almıyor ama gündüz memeyle uyuyo gece uyuyacağı zamanda meme ile uyuyo memeyi nasıl bıraktınız memesiz nasıl uyudu bebişiniz

6 Cevaplar

+1 oy
(30,262 puan) tarafından

Meme emmemisim:D

-Reklam-
0 oy
(1,452 puan) tarafından
Vala cnm bn ilk bıraktırdıgımda biraz zor oldu gögsüme ruj sürdüm o yüzden almak istemedi  aglaya aglaya alıştı 1 haftada
0 oy
(2,916 puan) tarafından
Kızıma sabır taşı ile bıraktırdım
(407 puan) tarafından
Hmm nasıl bişey ki o işe yarıyor mu
0 oy
tarafından
Kızım 2 bucuk yasinda burakti karalar yünler daha neler neler hep emdi en son eczacimiz acı oje verdi tek seferde burakti zor oldu ama oldu yani
(407 puan) tarafından
Nasıl uyudu memesiz peki
tarafından
Iki gun cok agladi etti sabrettim mecburen umudu kesildi alisti cnm kii ben kendim de cok sıkıntı cektim ates  mastit
0 oy
(12,524 puan) tarafından
Büyük kızıma 2 yaşında bıraktırdım istediğinde mamalar artık bardakta süt olmuş dedim o şekilde bıraktı birkaç gün zor olmuştu ama pes etme azaltarak bıraktır. 

Küçük kızım da suan 16 aylık olcak bikaç hafta önce tamamen bıraktırmak zorunda kaldım hamileliğimden ötürü. O da gece çok emiyodu gündüz idare ediyordum. Gece istediğinde annecim baba uyudu, ablan uyudu, mamalar da uyumuşlar dedim. İnanamadım ama bu cümleyi kurduktan sonra hiç istemedi sonra 
(407 puan) tarafından
Şükür zorlamamis seni bizimki gece emmeyi unuttu da uyuyacağı zaman istiyo

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 70 göst.
7 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Aaayys (407 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 597 göst.
+1 oy
4 cevap 119 göst.
0 oy
20 cevap 503 göst.