0 oy
551 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1 puan) tarafından

Arkadaslar 22+5 gunluk hamileyim bi oglum oldugunu ogrendim ve eşimle isim knusunda surekli tartişiyoruz eşim babasinin (rıza) yada dedesinin (rifat) ismini istiyo ama ben ikimizin ortak bi karar verip oyle isim koymak istiyorun ilk cocugumuz bu durumu yaşayanlar vardir nasil aştiniz veya nasil davranmaliyim bilmiyorum bu konuda fikirlerini veya nasil davranmam gerektigin bilemiyorum belki ayni durumu yaşayan vardir 

25 Cevaplar

0 oy
(2,493 puan) tarafından
Çocuk sizin çocuğunuz ve konulan ismi ömrü boyunca taşıyacak. Büyüklerin isminin konulması daha doğrusu koymak için ısrar edilmesi inanılmaz saçma geliyor bana. Anne 9 ay karnında taşıyor zorluğunu,acısını çekiyor. Doğuruyor çocuğuna bakıyor ama anlayışsız bir eş ya da aile büyüğü illa şu olacak diye diretiyor. Öyle insanların ağzına tekme atasım geliyor.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Oturup konuştuk ne bı büyük adı düşündük ne bişey sadece üçüncü bebeğim doğmadan önce  Tuğrul koyalimmi dedim babamın adını yani kayinpederim oluyor depremde kaybetmişler yillar oluyor 
0 oy
(1,018 puan) tarafından
Bende ilk bebeğime.hamileyim (erkek) eşime ben teklif ettim.kayinbabamin adını koyalım diye kendisi istemedi eski ve ağır bi isim olduğu için. Ama budurumda esin kafaya koyduysa koyar cnm. Sen ona deki zaten senin soyadını alacak bırak isimde bari içime  sinen olsun :)))
0 oy
(236 puan) tarafından
Valla bizimde erkek esımın adı ve benım adımın bas harflerını verdık metehan olcak ınsallah sızde oyle bısı yapın
0 oy
tarafından
Eşinin sana yaptığını ben eşime yaptım koydurdumda o yüzden ikinizin bulduğu isimi koymanız daha iyi 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 307 göst.
19 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde Ikiprenses annesi (171 puan) tarafından soruldu
0 oy
36 cevap 1,378 göst.
13 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Bsrakran (123 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 269 göst.
10 Eylül 2025 Para & Ekonomi kategorisinde Hemdemm (181 puan) tarafından soruldu
+2 oy
3 cevap 200 göst.

Kategoriler

1,476,541 soru

24,170,950 cevap

335,851 kullanıcı

...