☺️☺️☺️☺️☺️☺️ kiz millet hergun şey etmiyokii haftada 2 veya 3 idael
Bizde hergun oluyor genelde olmadığında giyin güzel seksi biseyler geç otur koltuğa onun canı istiycek zaten seni görünce
Valla bilemedim ki aslında haftada 1 ideal ama. Senin derdin su o istediğinde değil benim istediğim de de olsun diyosun. Bu konuda erkeklerin çoğu bencil galiba kendileri isteyince oluyor maalesef biz istemesekte yapabiliyoruz ama onların bedenen fıtratı farklı istemeyince olmuyor. Gerekli malzeme istenilen kıvama gelmiyor Bizde ben hamile kalana kadar gün aşırı nerdeyse hergun oluyodu hamile olunca ister istemez azaldı haftada 10 günde bir. Oluyo bazen istesem de olmuyo çünkü korkuyo bana yada bebeğe bişey olur diye doğumdan sonra ne oluruz bilemiyorum. Eğer eşin genel olarak hep isteksizse yapacak bişey yok bacım kabullenecen duygularını bastiracan
Çok ağır konuşmuşsun adamın istiyce varsada birdaha yanaşırmı, sana bilemiyorum adama bi kuş öldü beybi demediğin kalmış hahaaaayyy
Adam çalışıp yorulduğu için isteği yok, sen devamlı evde durup dinlengin olduğun için isteğin çok ..
Emin ol sende hergün çalışıp yorulsan ilişki aklına bile gelmez...
1,493,187 soru
24,397,750 cevap
349,891 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın