0 oy
367 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Soru başlıkta

10 Cevaplar

0 oy
(30,101 puan) tarafından

Valla ben ne çorbası içiyorsam aynından onada veriyorum hicc özel bişi yapmadım bı defa yaptım 6 aylıkken ben tattım migdem bulandı çocuk napsin tatsız tuzsuz ot gibi çorbayı dedim ve daha yapmadım

tarafından
Sağol gülüm
(30,101 puan) tarafından
6 ayından beri herşey verdim hiç ozel birşey yapmadım hepsinide severek yedi
 Bak tatlım eğer çocugu tadım zamanında şekere tuza salcaya yada bizim yediğimiz herşeye alıştırmasan çocuğun seçici olur beğenmez yemez aklı kesince ..
Putrlu halini 8 ayında verdim öncesi hafif yumuşak şeyler verdim şimdi 1 Yaşında önüne ne gelse yediririmm.
(45,021 puan) tarafından
Evet bak benim kızım 5 yaşında aynı bu şekil buyuttun onu asla mi asla yemek seçmez yutamama cigneyeme gibi yemek için peşinden koşma gibi sıkıntı asla çekmedim böle yaparsanız sondası çok rahat edersiniz e şimdi  yine bu şekilde 1 yaşındaki oğlumu böle büyütün heerseyden veriyom salçalı baharatlı demeden oda şimdi  herşeyi severek yiyo daha hiç püre lapa halinde bişey vermedim yemek içinde peşinden bir kez kosmadim ev hamlı olmayın garılaaaar:D :)))
(30,101 puan) tarafından
O diyenlere tek lafım anaları onları nasıl büyütmüş acaba saçma sapan Allah aşkına yaa kızım masAllah hicc sorun yaşamadı ne alerji ne isal ne kabızlık. Aile hekimimiz bile tastikledi

Alıştır sen şimdiden bari çok büyüyünce seçmesin
(45,021 puan) tarafından
Melikeye katiliyoreee sjsjsj
-Reklam-
0 oy
(1,287 puan) tarafından
Yayla corbasi tarhana corbasi mercimek brokoli corbasi 
tarafından
Brokoli çorbasını nasıl yapıyorsun canım?
(1,287 puan) tarafından
Brokoli havuc patates sogan ve azda su koyuyorum cnm varsa ilikli kemik suyu bide ben azcik kaza ruzu kullaniyorum bu sekilde piaiyor blendire vurup yediriyorum icine pirinc bulgurda atabilirsin
tarafından
Tamam canım çok sağolasın
(1,287 puan) tarafından
Rica ederim cnm
0 oy
(4,848 puan) tarafından

Tarhana çorbası 

Yayla 

Mercimek 

Tavuk çorbası 

Tel şehriye çorbası 

Açıkçası biz ne yiyorsak ondan :)

tarafından
Tel şehriye çorbasını nasıl yapıyon mesela?
(4,848 puan) tarafından
Salça su tel sehriyeyi atıyorum tuz kokuyorum biraz pul biber ve nane atıyorum kayniyo katilasiyor hafif çok sulusunu sevmiyorum o yüzden biraz tel sehriyeyi fazla atiyorum
tarafından
Sağolasın
(4,848 puan) tarafından
Rica ederim
0 oy
(7,135 puan) tarafından
Tavuk, tarhana, Mercimek, kabak, mantar, domates, yayla... 
tarafından
Kabak çorbasını nasıl yapıyorsun?
(7,135 puan) tarafından
Kabakları rendeleyip kavuruyprum. Ayrıyeten unu ve yagı kavurup süt ve su ekliyorum kavrulmuş Kabakları da, ekliyorum Maydomoz incecik kıyıyorum piştikten sorna onu da karıştırıyorum kuru nane de olabilir Al sana kabak çorbası
tarafından
Sağol canım
0 oy
(45,021 puan) tarafından

Kendimize yaptigimiz çorbalarda gızz:)) tarhana mercimek yoğurt çorbası arapasi çorbası bile verdim geçen herşey yani herşey özel bisey yok bizde:woot:

tarafından
Mercimek gaz yapar diyorlar yaa, o yüzden yapmıyorum
(45,021 puan) tarafından
Yoo ben 6 aylık olunca herşeyden tattirdim şükür bişeyde olmadı yiyip üstüne guzelcede yatiyo baştan ufaktan alistirirsan sonradan bebek tepki vermez
tarafından
Deneyeyim olmadı yavrum
0 oy
(5,698 puan) tarafından
Mercimek,yoğurt,tarhana,şehriye,brokoli. Zaten başka corba yapmayı bilmiyorum :D :D
tarafından
Mercimek gaz yapar diyorlar yaa, ben de yapmıyorum o yüzden şaşırdım kaldım
(5,698 puan) tarafından
Gaz yapmaması için çok uzun süre suda beklet canim. Ben hiç öyle bi sorunla karşılaşmadım ama sizde nasil olur bilmiyorum.
tarafından
Tamam gülüm sağolasın
0 oy
(2,583 puan) tarafından
Yogurt corbasi 

Sehriye corbasi

Domates

Mercimek bize ne yaptiysam onu veriyorum genelde 
tarafından
Domates çorbasını nasıl yapıyon gülüm?
(2,583 puan) tarafından
Teryagini koyuyorum azcik un kavuruyorum sonra yavas yavas domatesleri ekliyorum karistirarak tuz karabiber oyle canim. ben yazin yaptigim konserveyi kullaniyorum normal domatesten yapinca blendra cekiyorum
tarafından
Sağol canım
0 oy
(2,252 puan) tarafından
Hazır çorba hariç hepsinden ver canim alışsın valla 
tarafından
Yapacağım canım inşAllah
0 oy
(7,134 puan) tarafından
Sehriye corbasi 

Kesme hamur corbadi

Yayla corbasi

Ayran aşı

Arabasi corbasi ypiyorumm cnim

Bi.mercimek corbasini sevemedi
tarafından
Ben de mercimek yapmak istiyorum ama gaz yapar diyorlar
0 oy
tarafından
9 aylıkken salçalı yemeği azar azar verdim sorun olmadı. Ne yersek veriyorum yiyor 10 buçuk aylık 
tarafından
Kız zaten öyle yapıyorum, çorba yaptım yemedi bir saat önce ona takıldım
tarafından
Şimdi yemedi 2 gün sonra yer takılma kızıma semizotu yaptım yemedi. Sonra içinden çatalla aldım mama sandalyesine bıraktım bildiğin avuçladı yedi. Sonra kaşıkla verince yedi :D
tarafından
İnşAllah benim oğlan da yer yaa, mama sıkıntısı var birde benimki ilk ek gıdaya geçince MaşAllah çok güzel yiyiyordu ama sonra aşı oldu 6.ay gecesi ateşlendi sonra iştah gitti. Şimdi yeni yeni başladık yine, moralim bozuluyor
tarafından
Bozma moralini  alışır yemek yemeye   zamanla alışacak öğrenecek kendini üzmeye gerek yok
tarafından
İnşAllah gülüm inşAllah

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 367 göst.
0 oy
2 cevap 217 göst.
3 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde Yenibiranne (616 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 468 göst.
14 Ağustos 2020 Yemek-Tarifler kategorisinde İki çocuk annesi (859 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 93 göst.
7 Kasım 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Zeynosss (13,438 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,609 soru

24,061,151 cevap

330,155 kullanıcı

...