0 oy
1,192 göst.
Diğer kategorisinde (398 puan) tarafından
hazır yoğurttan mayaladım 1 lt kavanoza üstünde su mu yok fırında ağzı açık şekilde akşam 9 buçuktan 7ye kadar kaldı sert olmuş ama su falan yok üstünde neden ki

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Tutmustur canim 1 gunde dolapta beklet tamamdir
(398 puan) tarafından
neden normal annelerimizin yaptığı gibi su falan olmamış acaba üstünde hazır yoğurt olduğu için mi bide ne zaman yediriyim
-Reklam-
0 oy
(3,209 puan) tarafından
Hafif sallayınca su gibi değilse tutmuştur bir gün ağzı açık buzdolabında bekletirsen olmuştur. 
(3,209 puan) tarafından
Olmaz olmaz daha güzel tutsun diye ağzını açıyoruz.
(398 puan) tarafından
şimdi açtım su gibi değil dökülmüyor 1 gün mü bekletiyim canım oğluma ne zaman veriyim bide soğuk oluyor ya nasıl ısıtıyım sanki dışarda bekletince ekşiyor
(3,209 puan) tarafından
Ben herşeyi  soğuk veriyorum canım öyle alıştırdım. Bebeğine hemen verebilirsin eğer vermek istiyorsan ama bekletsen daha sert olur. Eğer soğuğa alışık değilse kaseyi sıcak suya oturtabilirsin.
(398 puan) tarafından
hasta olur diye korkuyorum alışık aslında ama her zaman boğazı bile ağırabilir diye düşünüyorum:))) sağol canım cevapların için
(3,209 puan) tarafından
Rica ederim canım benim oğlum bir yaşında şimdiye kadar hiç ılıtmadım hiç hasta da olmadı biraz büyüklerin kandırması bu işler bence :) sağlıkla büyüsün afiyetle yesin kuzucuk
0 oy
(17,211 puan) tarafından
Ağzi açık beklettiğin icin sulanmaz. Tutmuştur o sen yinede dolapta 1 gun beklet öyle ye. Daha güzel tutar.
(17,211 puan) tarafından
Dolapta artik kapatabilirsin ağzinı. Koku olabilir yoksa.
(398 puan) tarafından
tmm canım oğluma vericem ya ısıtmasını nasıl yapıyosunuz peki sanki dışarda bekletince ekşiyor gibi
(17,211 puan) tarafından
Ben cikarip odada 10 15 dakika bekletip öyle veriyorum. Vermeden bakmadim tadina ekşiyor mu diye ama kizim severek yiyor.
(398 puan) tarafından
sağol canım cevapların için
(17,211 puan) tarafından
Rica ederim :)

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 94 göst.
18 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Bitanecikoglum (402 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 83 göst.
30 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Birhilall (1,843 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 543 göst.
26 Aralık 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 251 göst.
5 Haziran 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Ajangadget (1,328 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,768 soru

24,115,688 cevap

333,217 kullanıcı

...