0 oy
970 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (3,556 puan) tarafından

image

Aşıları tam olmayan hatta anne baba dışında dokunmayın arkadaş DOKUNMAYIN!!! Uzak tutun o iğrenç nefesinizi ellerinizi uzaktan sevin . Benim çocuğuma kimse dokunamıyor izin vermiyorum ilk doğduğunda kaynanam yüzünden enfeksiyon kapmıştı yavrum hemde yapılmayacak bi hareketten dolayı aklıma geldikçe sinirlerim tepeme çıkıyor iğrenç ötesi izin vermeyin kızlar uzak tutun

6 Cevaplar

0 oy
(758 puan) tarafından
Ayyyy canim cok haklisin ama malesef yapiyolar 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yaaa nefret ediyorum çocuğumu elimden hayvan gibi alıp şapur şupur öpmelerine pis iğrenççççç b.klu elleriyle 
(3,556 puan) tarafından
Ben öptürmüyorum kucağa bile vermiyorum uzaktan sevin o henüz mikroplarla savaşacak güçte değil
0 oy
(200 puan) tarafından
Kız kaynanan neyaptı merak ettm
tarafından
Aynen bende merak ettim
(3,556 puan) tarafından
Mahrem yerini kaşıdığı eliyle kızımın elini tuttuğunu gördüm kıyamet koptu akşamına kızımın iki parmağı kırmızı renk aldı sabahta kalktım ne göreyim parmağın kenarı sapsarı iltahap yapmış doktora götürdüm enfeksiyon kaptı dedi akıl var mantık var ya daha yeni bebek deli olacam aklıma geldikçe
(2,557 puan) tarafından
Viiyyyy midem kalkti
(200 puan) tarafından
He valla benimde midem kalkti ne igrencmiş ya
0 oy
(1,293 puan) tarafından

Ayyy aynennnn biz anneler canim yaa

Ama.cok hakliyiz onlar cok kucuk bebek daha Allah muhafaza dikjat etmek lazim 

(3,556 puan) tarafından
Gerekirse sesini yükselteceksin o senin canın bişe olsa senden başka kimse üzülmez
0 oy
tarafından
Bende sevmedigim biri elledimi tam bu modda oluyom valla pis nefeslerini veriyolar cocuga igrenc bu arada kaynanan napti merak ettim
(3,556 puan) tarafından
Mahrem yerini kaşıdığı eliyle kızımın elini tuttuğunu gördüm kıyamet koptu akşamına kızımın iki parmağı kırmızı renk aldı sabahta kalktım ne göreyim parmağın kenarı sapsarı iltahap yapmış doktora götürdüm enfeksiyon kaptı dedi akıl var mantık var ya daha yeni bebek deli olacam aklıma geldikçe
tarafından
Ayyy ne kadar igren ya kotu bi durum yavrum ne acimistir o minnakim ya kiyamam
0 oy
(773 puan) tarafından
Kızz vallahi ben de çok muzdaribim yaa. Bebegimi şap şup öpen kayınbabam ve yavrumun ellerini ağzına alıp emen yalayan eşşek kadar görümcem var. Ne yapacagımı bilmiyorum.
(3,556 puan) tarafından
Yapacağın çok basit izin vermeyeceksin ben izin vermiyorum kimse öpemez eşim ve ben dışında
(773 puan) tarafından
Evet de laf sokuyorlar yok ben kaç cocuk büyüttüm yok  görmemişin çocugu olmuş yok tamam bir daha sevmeyiz gelmeyiz almayız elimize bilmem ne. Bir laf söyle bin laf işit
(3,556 puan) tarafından
Ay çok üzüldüm gel ya valla gel :D diyeceksin balım bırakta bende kendi çocuğumu kendi doğrularımla büyüteyim
(773 puan) tarafından
Valla ya gitt :( görsen çok bilmişler bir de. Yok öyle giydirme yok onu örtme yok öyle tutma aaayyy bayılcamm
(3,556 puan) tarafından
Bi seektöööörün de hehe de geç

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 170 göst.
8 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Duru. F. 12354 (3,851 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 220 göst.
5 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde Papatyasever (3,278 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 242 göst.
26 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 974 göst.

Kategoriler

1,474,033 soru

24,133,431 cevap

334,181 kullanıcı

...