0 oy
933 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Hastaneye geldik kızlar sünnet için soralım dedik 6 yaşından önce önermiyorum bi de pandemi sürecinde yapmıyorlar hiç bir ameliyat yapılmıyor dedi. Pandemi sürecinde sünnet yaptıran oldu mu aranızda

31 Cevaplar

0 oy
tarafından
Evet canim 4 ay once dogum yaptim hastanemde yaoacaktim 1750 tl istediler cok pahaliydi bi arkadasimin tanidigi sunnetci vardi pandemiden dolayi eve geliyirlardi yaptilar cokda guzel oldu 10 gunluktu 1 gun agladi sadece 400 lira verdim
tarafından
İyiymiş kuzum aslında ben de işe başlamadan önce kaynanamlaykrn yaptırayım dedim ama bakalım ne zaman olacak
tarafından
Ne kadar erken o kadar iyi ben oglumu tam bir yasinda yaptum bu oglumu 10 ken
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kuzum bende İzmir'de oturuyordum Manisa'ya gelin geldim ama bir arkadaş im oğlunu sünnet ettirdi İzmirde bı poliklinikte istersen ara sor bakalim yapiyormu o pandemiden önce yaptırmıştı memnun kalmislardi
tarafından
Hangi poliklinikti canım adını hatırlıyor musun
tarafından
Özel Derman tıp Mehmet bey
tarafından
Teşekkür ederim canım bi arayalım bakalım yarın
0 oy
(1,295 puan) tarafından
2 ay önce bebeğim 7 aylıkken yaptırdım ama özel şekilde. Hastaneye gitmedik belki o yüzdendir. Ama gerçi ben hastanelere telefon açtığımda yaptıklsrını söylemişlerdio zaman
tarafından
Özeller yapıyonuş ben devlete gittim kuzum
0 oy
tarafından
Ekim ayında özel hastane de yaptırdık 750 mi neydi. Devleti bilemiyoreee
tarafından
Teşekkür ederim canım
tarafından
Rica ederim canım
0 oy
(57 puan) tarafından
Özel hastanede yaptırdım bebeğim 5 günlükken 
tarafından
En iyisini yapmışsın canım
0 oy
(13,675 puan) tarafından
Daha dün arkadaşım bursa da 1,5 aylık bebeğini yaptırdı ayrıca 1 yaşından önce yaptırmak daha sağlıklı bende böyle biliyorum
0 oy
tarafından
Internetten bulursunuz o sehrin muhakkak mesur bir sunnetcisi vardir :) bizimde kayseride musa ozdemir biraz pahali ama kesinlikle tavsiye ederim. Resmen tekbirlerle salavatlarla yapiyor isini. Mutis bir sistemi var
0 oy
tarafından
Devlet hastanesi 7 yaşından önce önermiyormuş acil durum olması lazım dediler sünnetten sonra kontrole gittik hatta doktor ablacım pandemi de beden aklınıza sünnet geliyor dedi İzmirde klinikte yaptırdık 
0 oy
tarafından
Alla alla ben hamileyim canim henüz de doktorum son kontrole gittigimde isterseniz doğumdan 3 gun sonra sünneti yaptırabilirsiniz demişti.  6 yaştan bahsetmedi hiç 
0 oy
(1,938 puan) tarafından
Bence büyüyünce sikinti olur asil ben 40 gunlukken yaptırdım hem az hakaret ediyor büyüyünce nasil duracak o cocuk hem de hemen iyilesti 
0 oy
(891 puan) tarafından
3 aylık oglum yaotircaktk en yakin hastaneleri aradik ama hepsi yapmiyorz virusten ddiler

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 380 göst.
3 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde ❤Hanifela ❤ (4,724 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,121 soru

24,120,433 cevap

333,441 kullanıcı

...