0 oy
933 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Hastaneye geldik kızlar sünnet için soralım dedik 6 yaşından önce önermiyorum bi de pandemi sürecinde yapmıyorlar hiç bir ameliyat yapılmıyor dedi. Pandemi sürecinde sünnet yaptıran oldu mu aranızda

31 Cevaplar

0 oy
(566 puan) tarafından
Bizde temmuzda yatırdık canım 4.5 aylıktı bebeğim 2 yaşına kadar yaptırmadıysan sonrasında 7 yaşı bekleneni tavsiye ederim çocuğun gelişimi açısından 2-6 yaş arası önerilmiyor 
tarafından
Bir yaşında canım çocuğum biliyorum 2 yaş meselesini o yüzden getirdim ama yapmıyoruz dediler
-Reklam-
0 oy
(14,201 puan) tarafından
Devlet mi canım devlet yapmıyor özelde yaptıranlar var bizde özele gideceğiz 
tarafından
Devlete geldik evet özelde ne kadara yaparlar ki acaba
(14,201 puan) tarafından
Biz bir kaç ay önce sorduk istanbul da bir hastane 700 diğeri de 500 dedi
0 oy
(38 puan) tarafından
Merhaba.

Biz geçtiğimiz ay yaptırdık oğlumuzu sünnet. Hastanede değil ama özel klinikte yaptırdık. Şuan da devlet hastanelerin durumlarını bilmiyorum ama özel hastaneler yapıyor.
tarafından
Devlet hastanesine geldik kuzum yapmadılar
(38 puan) tarafından
Doğrudur canım. Ankara'daysan doktorumuzu araştırabilirsin. Vedat Ali CANOĞLU. Geçen ay 500 liraya yaptırdık bu arada. Birkaç doktor araştırdım robotik kesimle 5000 liraya kadar kesenler var :))
tarafından
Yok kuzum izmirdeyim teşekkür ederim önerdiğin için ❤️
(38 puan) tarafından
Rica ederim iyi günler :))♥️
0 oy
(13,440 puan) tarafından
Kasimda yaptirdik 43 gunluktu
(13,440 puan) tarafından
Evet canim ozelde yaptirdik
tarafından
Zor oluyor mu bende yaptırmak istiyorum 40 liyken
(13,440 puan) tarafından
Şu hayatta iyikide yapmisim dedigim nadir seylerden olabilir canim :)) iyikide ettirmisiz. Sunnet olurkende durmaz dedim cunku cazgirdi masallah hic sesi cikmadi. Sunnet sonrasida ayni sekilde 2 gunde iyilesti 1 haftada hicbiseyi kalmamisti. Kontrole gittik 1 hafta sonra doktor masallah 15 gunluk gibi iyilesmis dedi.
tarafından
Geçmiş olsun bende yaptiricam ınsaallah:)
(13,440 puan) tarafından
Saol canım. Ben daha hamile kalmdan eşimle hep konusurduk eğer oglumuz olursa fogar dogmaz ne kadar erken olursa o kadar erken sunnet ettirelim diye. Ben hep buyutmem derdim. Eşimde neden erken istedi cunku kayinpederim dugun yapicam diye kaynimla bunu buyutmus biri 8 biri 9 yasindaymis. Eşim diyorduki ben anladim o anlamasin. Biz zaten dugune karsiydik. Esim dogumumda yoktu malesef gemide calisiyor pandemiden dolayi gelemedi. 20 gunluktu geldi iste sonra gittik çocuk cerrahina uygun dedi yapalim hem genelde darlik oluyor bebeklerde sikinti yasamazsiniz. 1 hafta sonraya randevu verdi. Gittik canim ben sut bile sagdimki hani durmazsa emziremem orda dedim biberonla veririm islem sirasinda. Ona bile gerek kalmadi :) igne vurdular yumurtaliklardan uyustu. He bide doktor dediki genel anestezi taraftari degilim lokal icinde ne kadar kucuk o kadar iyi. Igneden sonra 10 dakika bekledik uyustu iste. Aldi bizi doktor cerrahi mudahale odasina esimle izledik :) ve oglumun gıkı cikmadi kafasini saga cevirdi duvari izledi sadece :) 7 dakika surmustur max. Bitti dedi aldik geldik :) antibiyotikli krem uyusturucu krem birde vazelin yazdi bize. Bide fitil 10 tane. Kremleri her bez degisiminde bezin pipi bolgesine surup kapadim. Fitilide sabah aksam verdik. Ilk ciste çok agliyor diye okudum hep ama onda bile aglamadi canim anlamadik. Masallah bizimki çok guzel gecti. Uzun oldu ama darisi basina insallah. Etrafimdaki herkes neden o kadar erken yaptirdin yazik dediler. Kendileri hala yaptirmayanlar. Bizimki hemen iyilesti kalkti simdi diyolarki iyikide yaptirdin keske bizde yaptirsaydik simdi bizimki kendini yirtiyor istemiyor
0 oy
tarafından
15 gün önce özel polklinik de 300 tl ye yaptırdık 
tarafından
İyiymiş aslında ben de araştırcam özelleri
0 oy
(255 puan) tarafından
Ben yaptirdim ama doktor bir tanidigimizin vesilesiyle yapti yoksa pandémi var yapmiyorlarmis sadece hastane personelinin cocuklari ni yapiyorlarmis sagolsun bizimkisinide yapti eylul ayinda oldu
tarafından
Anladım canım neyse artık bi de özele bakarız da olmazsa olmaz napalım
0 oy
(44 puan) tarafından
Komşum yaptırdı özel hastanede geçen hafta 3 yaşında oglu
tarafından
Ben devlete gittim kuzum ondan herhalde
(44 puan) tarafından
Belki bölgeye göre de degisiyordur burda devlette de yapıyorlar çünkü sadece gün veriyorlarmış 1 ay sonraya onlar beklemek istemediği için özele yaptırmış:)
tarafından
Olabilir kuzum
0 oy
tarafından
Kiz ne alaka ben 2bucuk ay önce yaptırdım ayrıca en sağlıklısı bezliyken 
tarafından
Ben de öyle biliyorum bezliyken daha iyi diye ama hain doktor yapmıyoruz dedi
tarafından
Canım devlet olduğu için doğru ya yapmıyorlar
tarafından
Aynen kuzum ondan özele bakıcam artık
0 oy
tarafından
Ablam dun yapti oglunu 4 aylik ama onlar eve cagirdilar evde yaptilar sunnetini
tarafından
İzmire yeni taşındık bilmiyoruz ki hiç sünnetçi
tarafından
Tanidik olsaydi eve gelirdi ya cnm enistemin akrabasi sunnetci eve geldi yapti
0 oy
(774 puan) tarafından
Daralma olmasına rağmen yapmadılar 15 gün falan oldu yaptıralı evde yaptırdım bende sağlık kabini varmış ordan geldi doktor 
tarafından
O nasıl oluyo kuzum
(774 puan) tarafından
Kuzenim yaptırmıştı ondan aldım aslında bilgi sağlık kabinleri var burda heryerde var mı onu da bilemiyorum da doktor adam genel cerrahideymis ama sağlık kabini varmış o geldi işte uyusturdu sonra yaptı sünneti çok iyi oldu narkozsuz evde
0 oy
(25,181 puan) tarafından
4 bucuk aylık yaptırdık 6 yaş ne demek ya saçmalamışlar ne kadar erken o kadar iyi. Biz pandemi de yaptırdık 
tarafından
Ben de öyle düşündüm hatta daha küçükken yaptıracaktım eşim müsaade etmedi keşke yaptırsaydım
(807 puan) tarafından
Bizde iki hafta oldu yaptıralı dört buçuk aylıkken yaptık aynen dediğin gibi ne kadar erken o kadar iyi yürümeden yapmak çok çok daha kolaylık ilk üç gün zor gerisi rahatlık yemin ederim
0 oy
(2,018 puan) tarafından
3 hafta once yaptirdik canim ama evet zaruri bir sebep olmadikca pandemi surecinde yapmiyorlar. Ama 6 yasindan once onermiyorum demese sacma orasi ayri
tarafından
Aynen orası çok saçma ne kadar küçük o kadar iyi bence
0 oy
(807 puan) tarafından

Biz devlete gitmiştik kırkı çıkmadan yapalim dedik rahatsizda olmuştu pipiden çünkü. Bize dediki pandemi vs şimdi yapmayin üç ayına girsin en azından öyle. Biz de bekledik dördüncü ayında gittik bukez yine pandemi falan dedi bide yenidoğan sünneti için geç kaldınız dedi saçma sapan çelişkili ve 1 yaşına girsin bari öyle dedi... Sinir olduk. Yani resmen bizimle dalga geçiyor devlet hastaneleri.... 

Bizde dört buçuk aylıkken gidip özel bir klinikte çok da güzel sünnet ettik bugün beşinci ayına girdi zaten şükür çok iyi geçti süreç. Doktorumuz da çok başarılı zaten özel de yaptık yani. Paran varsa kimse pandemi falan demiyor valla önlem al dikkat et yeter. Araştırın internetten sizde. Biz internetten bulduk bu doktoru çok tavsiye eden vardı. İyiki de gittik. 

tarafından
Ben de bakayım internetten canım benim
(807 puan) tarafından
Siz hangi şehirdensiniz canımm. İnşallah iyi bir doktora denk gelirsiniz ya sizde. Yorumlara bakarak gittim doktorlar sitesinden
0 oy
(4,848 puan) tarafından
Oğlum üç aylıkken kovit ortaya çıktı sünnet için gittik özele virüsten dolayi yapmiyoruz dediler beşinci ayında tekrar sorduk hem benim oğlum hem ablamın oğlunu aynı günde sünnet ettirdik ozele
tarafından
Ne güzel iyi olmuş kuzum ben de bakıcam özele
0 oy
(3,679 puan) tarafından
Benimki 4 buçuk aylık di oldu şuan 1 Ay oldu sünnet olalı ve tercihim küçük yaptırmak çok kolay atlattık hiç ağlama sızlama olmadi
tarafından
Bizimki yürüyo da bakalım nasıl olacak
0 oy
tarafından
Özeller yapıyor sadece devlet yapmıyor 
tarafından
Öyleymiş kuzum
0 oy
(9,610 puan) tarafından
3 ay önce yaptırdım canım eğer devlet hastanesiyse o yüzden yapiyo olabilirler 
tarafından
Devlete gittim kuzum haklısın
0 oy
(45,023 puan) tarafından
Ben yaptırdım 6 aylıkken asıl bebeklikte öneriyorlar dahada sağlıklı çocuk açısından da daha iyi bizede 2 yaştan önce yaptırın 2 ile 6 yaş arası yapmıyoruz psikolojik açıdan da çocuk için demişlerdi ama iyiki 6 aylıkken yaptırdım 
tarafından
Benim oğlan da 1 yaşında işte önce yaptırmaya eşim razı olmadı
0 oy
tarafından

Benimkinin 3 üde sünnet olacak inşallah ama ne zamana bilmiyorum 

tarafından
3 tane maşallah :)
tarafından
Hee kızz :)
0 oy
(2,583 puan) tarafından
3 ay once falan benim komsum yaptirdi ozel hastaeneydi ama