0 oy
204 göst.
Diğer kategorisinde (199 puan) tarafından
Kızlar merhaba,

Hamile kalmadan önce eşimi sabah işe yolladıktan sonra yatınca hergün korkutulurdum korkunç rüyalar görürdüm karabasan da dahil.Bide hepsi kendi evimde olurdu rüya da bile.Hep dua ederek zor uyandırdım.Ancak çok şükür 15 haftalık hamileyim hamile kaldıktan sonra hiçbir gün bile korkum olmadı özel bişey yapmadım yani.Normalde hamile kalınca daha fazla olur diye çok tedirgindim çok şükür olmuyor.Sizce bi anda kesilmesi nedendir? Hamilelikle alakalı mı acaba??

4 Cevaplar

0 oy
tarafından

Melek var karnında dolayısıyla yalnız değilsin.  Bende yıllar yıllar önce dinden uzakken her akşam olurdu bana çok şükür uzun senelerdir ne gelen var ne giden kış kış hepsine:) zaten bir sorsana uyku uyuyabiliyor musun diye:D

-Reklam-
0 oy
(152 puan) tarafından
Canım niye bu saate bu soruyu sordun ben şimdi nasıl uyucam 

Bide keşke yazsaydın ya korkan girmesin  diye 

Benim de hamilelikten sonra başladı 3 ay sonra kayboldular 
(199 puan) tarafından
Yaa canım çok ayrıntılı yazmadım ya ondan demedim bişey
(152 puan) tarafından
Ama konusu belli ya ben bide acayip korkuyodum gece gündüz sürüyordu hala da evde tek kalınca huzursuz oluyorum
0 oy
tarafından
Cok sukur canm gitmiş korkularin işte ne guzel. Bidaha olmasinda hic insAllah
(199 puan) tarafından
Amin canım
0 oy
(5,213 puan) tarafından
şükret kurtulmuşsun negüzel bende bekarken çok karabasan olurdu ne dua okursam o anda geçmezdi ama ben alışkındım korkmuyodum kendilerinden sürekli olurdu diye. neyse hamileyken bikez olacak gibi oldu sonra bi ses duydum bu kız hamile gidelim diye öylw gittiler yazınca çok saçma geliyo insana ama galiba içimizdeki bebişler sayesinde ekstra korunuyoruz :) 
(199 puan) tarafından
Yaaaaa gerçekten mi demek o yüzden Allah korusun

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 114 göst.
18 Haziran 2025 Diğer kategorisinde pinar_klc80 (20 puan) tarafından soruldu
+2 oy
8 cevap 244 göst.
+2 oy
5 cevap 326 göst.
+1 oy
2 cevap 123 göst.