0 oy
335 göst.
Diğer kategorisinde (138 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
31+3 hamileyim ve yatakta hareket edemiyorum sağa sola dönerken kasıgım çok agrıyor nst de sancım yok doktor sürekli yatcaksın diyo agrı açıdan uyku haram oldu sizdede böylemi 

4 Cevaplar

0 oy
(1,698 puan) tarafından
Allah şifa versin cnm doktor ne dedi duruma
(138 puan) tarafından
Erken doğum riskim var yatıcaksın diyor nst de sancı çıkmıyor ama hareketlerim çok kısıtlı fena haldeyim
-Reklam-
0 oy
(1,515 puan) tarafından
Canim kasiklarin agrisi normal ama senin ki kadar siddetlisi bilemedim , ayaklarindan felan usutme gun boyu cok is yapma yat dinlen az az yuruyus yap doktorun normal dediyse sen kendi kendine dikkat et
(138 puan) tarafından
Canım özellikle akşam be gece ağırlaşıyor bu agrılarım erken doğum riskim var ondanmı acı eşigim mi düşük bilmiyorum:( hareket edemiyorum sağa sola dönerken Kasıgım mahvoluyor
(1,515 puan) tarafından
Doktorun ne dedi canim sadece gun boyu yat mi dedi
(138 puan) tarafından
Yani erken doğum riskin var rahmin hala ince dedi ama nst de sancı kasılma yok geceleri kasıgım agrıyor sadece gün boyu sorun yok
(1,515 puan) tarafından
Aman olmasin daha sancin felan , icini rahat tut stres de etme kotu birsey olaydi zaten doktorun bilgisini verirmis canim , benimde kasiklarim agrirdi her hastalik gece siddetlenir derler ya ayni benimde gece yataga gecince baslardi sen gündüzleri bol bol dinlen ama doktoruna gittiginde aynen buraya yazdigin gibi guzelce anlat canim , Saglicakla Al kucagina insallah
(138 puan) tarafından
Amin inşallah hepimiz alırız canım benim çok sağol
0 oy
tarafından
Ben de 32 haftaligim yururken acisindan tutarak yuruyorm yani gece de kac defa uyaniyorum bugun doktora gittim normal dedi bide bende enfeksiyon da var bol bol su ic dedi sadece ilac bile vermedi
(138 puan) tarafından
Bide normal diyorlar sinir oluyorum yani ama magnezyum ilacım var onu içince geçti sende iç mutlaka etkisi baya oldu magnorm diye bir tablet suda eriyen
tarafından
Bana da efermag verdi magnezyum icin ama icemiyorum ilactan midem bulaniyo artik hamileligimin basindan beri o kadar cok ictim ki
0 oy
tarafından
Doktora git canim bir magnezyum içmiyormuş musun 
(138 puan) tarafından
Evet canım sevmediğim için zorla aralıklarla içiyordum ama gece yatmadan içtim rahatlattı o beni
tarafından
Zorda olsa içmeye caliş kuzum bende hiç sevmem hap içmeyi ama ağrılar artıyor yoksa

İlgili sorular

+2 oy
14 cevap 701 göst.
22 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 1,538 göst.
15 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 115 göst.
12 Mart 2024 Diğer kategorisinde Hwuain90 (453 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 215 göst.
29 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Saliha22 (705 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,059 soru

24,177,821 cevap

336,208 kullanıcı

...