0 oy
1,473 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
tarafından düzenlendi

Kızına tacız eden baba ile ilgili pay açmıştım gören vardır belki.   O adam eşimin akrabası çıktı. Ve o.  O.Ç. Ailesiyle benim evime bile gelen biriydi şimdi adamın karısını bana getirmek istediler.  Kadınıda dövmeye kalkmışlar. Niye kızına inanmadın zamanında diye eşimin halasi ara di sana getirsinler diye ama ben kabul etmek istemiyorum gelirler mahalleye rezillik kaynım tek yaşıyor onun evine gide bilir görümcem tek yaşıyor oraya gidebilir.  Neden ısrarla beni arıyorlar eşimin halasiyla konuşurken de arkadan biri ondan bı b.k olmaz yardım etmez o diyordu.  Günah almak istemem ama kaynanamın kardeşidir. %90.  

SİZ OLSANIZ NE YAPARSINIZ. EŞİMİ ARAMIŞLAR TOPU BANA ATMİS. BENDE EVDE DEĞİLİM HASTANEDEYİM BİRAZDAN ARARIM DEDİM

23 Cevaplar

0 oy
(1,698 puan) tarafından
Manyaklar herhalde sokakta kalsa acımam kızına inanmamış a nasil ana aklıma mesude geldi 
-Reklam-
0 oy
(157 puan) tarafından
Neden hamile oldugunu kimse bilmiyor 
tarafından
Biz eşimle öyle olmasını istedik diyelim
(157 puan) tarafından
Hmm anladim canim
tarafından
Eşimin tarafı bilmiyor sadece bilmelerini de istemiyorum.  Benim sinir sistemimi cökeltiyor lar gebeliklerimi zehir ediyorlar
(157 puan) tarafından
Bosver bilmesinler öyle rahat ediyorsan canim onlara soylemek zorunda degilsinki zaten
0 oy
tarafından
Asla eve alma kimseyi. Bu konu cok hassas. 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 415 göst.
23 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Zeynep1314 (174 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 382 göst.
19 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Istenmeyentuy (57 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 210 göst.
13 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 587 göst.