0 oy
638 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (3 puan) tarafından

Merhaba arkadaşlar 

Anlimda hep saç çıkar daha doğrusu cahillik ettim aldım ordaki saçları sonra ciletle alınmış gibi uzuyor hergun alıyorum 2 yıldır yoruldum yıprandım uzatsam iğrenç görünüyor özgüvenim sıfır oldu sanki birisiyle konuşurken oraya bakıyormuş gibi yüzüne bakamıyorum hormonlarim normal anlamıyorum lazere gitsem busuru para .. almadan çıkamıyorum dışarıya bu resimdeki alınmış hali. Uff :(( utanıyorum kimseye soramiyorum .. bunaldım..

image

10 Cevaplar

0 oy
(3,799 puan) tarafından
Hani kiz yokki nerde.  Sen bendekileri görsen varya sinirimi bozuyor bağlanmiyo toplanmiyo alnima alnima degdikce sinir oluyorum 
(3 puan) tarafından
:( evet ama bu alınmış hali uff ya insan bunaliyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kiz sen manyak misin hele derdine bak
(3 puan) tarafından
Evet öylede ama hergun ilk işim bunları almak oluyor ve insan yoruluyor çare desen yok
.. hani seyrek uzasa birşey demicem ama bilmiyorum :(
tarafından
Takıntı yapmissin kuzum yapma oyle
0 oy
(163,573 puan) tarafından
Kiz hani kıl nerde ☺️ Allah baska dert vernesin
(3 puan) tarafından
Amin evet orası öyle ama yıprandım .. :(
0 oy
(111 puan) tarafından
Bir zamanlar bende cok dert etmistim hala daha arada bir sinir olurum bende kucukken 6. Sinigta ***** gibi ordaki saclari jiletle almistim simdi uzadi ama nasil uxunluk yani serce parmaktan kışa ve yillardir hic uzamiyor kaliyor oyle ihgrnc duruyor 
(3 puan) tarafından
Evet bıktım hani iki üç kıl olsa veya saç anlarimda
. :( Ne biliyim stres yapiyorum
0 oy
(7,138 puan) tarafından
Bende daha küçükken oradaki saclarım yüzüme degiyor baglamıyor diye kazıtmıştım sonra, yeniden cıkma ya başlayınca süpürge gibi oldu sanki cok cirkin duruyordu bandana falan taktım uzayana kadar psikolojim bozuldu resmen su, an, iyi anlıyorum seni
0 oy
(2,336 puan) tarafından

Kuaförüm 5 yılda anca uzadığını o yüzden böyle olduğunu kesinlikle kesmek almak gibi bı hata yapmamami söyledi benimki çok fena canımı sıkıyor ama napayım 

image

0 oy
tarafından

Alalım bebek saçlarını diye okudum kız:D

0 oy
(4,848 puan) tarafından
Benimde var bebek saçlarım ama çok şükür bu güne kadar almak aklıma gelmedi cunki biliyorum eskisinden daha kötü olacagino bı arkadaşım hergun agdayla alırdı çok kötü çıkıyor lar bence özgüvenini yitirme uzasinlar bakanlarada hiç aldırış etme 
0 oy
tarafından
Lazwre sadece alnin icin git kuzum cok bise degil ki.
0 oy
(3,209 puan) tarafından
Onunla başedilmez ki sakal gibi olur al bi jöle sür her sabahbmis gibi uzamalarına izin  ver yoksa ileride çok çirkin olur

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 234 göst.
0 oy
6 cevap 878 göst.
28 Ağustos 2020 Aile & Aşk kategorisinde Mlk22 (658 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 100 göst.
10 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde saram (1,653 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 107 göst.
2 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Serpilayazz (55 puan) tarafından soruldu