0 oy
844 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (506 puan) tarafından
Kızlar geçen de post açmıştım oda taşınacak eşimin umursamazlıgı deli ediyor filan diye neyse odayı o gün taşıdı özür diledi filan istediğim gibi oldu yani onu hallettik. Ama bebekle ilgili alışveriş yapılacak herşeyi ben araştırıyorum ya eşim normalde bı şarj kablosu alacak olsak günlerce araştırır filan ama bu konuya gelince sadece bana bırakıyor bazen benim zevkim olsun diye böyle mi yapıyor diyorum çünkü ailem yada kendi ailesi bişey alacak olsa da sen seç annesi sensin onlar sadece öderler diyo izin vermiyo kendi kafalarına göre almalarına acaba kendisi de mi bu yüzden bana bırakıyor diyorum yada bu konuda da umursamazlık mi yapıyor sizin eşleriniz nasıldı ya. Birşeyi bulup indirimde sipariş verelim filan dediğimde hiç ağzını açmadan kartı veriyor hemen karşı çıkmıyor ama neden sadece ben araştırıyorum anlamadım ki erkekler böyle mi genelde 

10 Cevaplar

0 oy
(25,180 puan) tarafından
Yani bu işten kadınlar anlar çünkü :)) 
(506 puan) tarafından
Ne biliyim bazen bunaliyorum acaba ilgisiz mi diye düşünüyorum kendi kendime :D
(25,180 puan) tarafından
Yok be cnm bşy seçmiyo diye ilgisiz damgası vurma adama :)
(506 puan) tarafından
Valla vurdum kız günlerdir sinir oluyorum :D Kendi kendime kızıyorum sende umursama alma diye sonra dayanamıyorum
(25,180 puan) tarafından
Boşver al çatır çatır ye parasını :D
(506 puan) tarafından
Artık öyle yapcam adamlar korkuyo demekki bu konuda seçim yapmaktan :D
-Reklam-
0 oy
(6,848 puan) tarafından
Bnm eşim hiç arastirmaz nerde pahalı onu alirm ben alırım hep netten
(506 puan) tarafından
Bende mağaza gezemeyince hep internetten araştırıyorum canım o ödeme kısmına karışıyor ama ilgisiz mi diye kendimi doldurup duruyorum :D
0 oy
(878 puan) tarafından
Bizde de öyle sağ olsun babası daha kendi zevkiyle bişey seçip almadı oglusuma
(506 puan) tarafından
Ay bizim de öyle canım ne göstersem begeniyo hadi al diyo başka yorum yok :D
0 oy
tarafından
Hepsi ayni merak etme :D iki oglum var ikinci yolda yani esimin tek kendi secip aldigi sey iki tane ikisine de galatasarayin zibini oldu :D 
tarafından
Aman almasinlar bisver zevkleri guzel degil ki adam sana al istedigini diyir neye takiliyon al gitsin :D
(506 puan) tarafından
Kız ne biliyim isteksiz mi umursamıyor mu bizi diye sinir oluyorum laf sokuyorum alınmıyo da :D Neyse hepsi böyleymiş artık bosverdim
tarafından
Senin simdi hormonlarin nuksetmis ya ondan takiliyorsun :D dogur zerre umursamazsn :D
Bide ikincide falan insan daha bir saliyor :D
(506 puan) tarafından
Galiba öyle oldu artık umrumda olmicak sevmesin işime gelir sadece benimki böyle değilmiş ya rahatladım :D
tarafından
Ahaha tamam o zaman :D
0 oy
tarafından
Ben de alırken kendim secerdim fikir olsun diye esime danisirdim hangisi daha güzel diye çünkü esim ben anlamam ki derdi sadece 2 sık arasinda kalırsam zevkini soylerdi
(506 puan) tarafından
Benim zevk bile söylemiyo canım ya bakiyo bakiyo ikisi de güzel seç alalım diyo bende hepsi mi böyle yoksa çok mu ilgisiz bilemedim
tarafından
Canım geneli boyle zaten benim e simde 2si güzel sen sec derdi bosver takilma
(506 puan) tarafından
Geneli böyleymiş canım takilmicam artık bosverdim :)
0 oy
(152 puan) tarafından
Aynen öyle canım rahat bi 5 ayımız sürat yapmakla geçti çocuğun adında fikir versin istedim yok ben saydım bi kaç isim ona da tepki yok bisi alınacak ben anlamam böyle şeylerden sen sec ben alırım  hep boyle yani
(506 puan) tarafından
İyi bari canım ya valla benimki tuhaf ilgisiz diye zoruma gidiyodu bişey gösteririm özelliğini sorar bakar güzelmiş hadi al der konu biter herşeyi ben araştırıyorum seçiyorum acaba isteksiz mi diye merak ettim ama demekki erkekler böyleymiş
(152 puan) tarafından
Malesef hepsi  öyle senin esin özelliğini falan sorarmış benimkinde oda yok
Hediye almistim Baba oluyorsun dedim ıyi hayırlı olsun deyip bidaha konuya bile girmedi
Şimdi çok şükür çocuğum dogdu evlâdı için canını verir  hicbir şeyini eksik etmez ben soylıyım aynı hafta da alınır mama bez stok yapılır ama ben söyleyene kadar  kendisi hic düşünmez lazım bisi De olsa  
Bence onlar bizim kadar düşünceli değil
(506 puan) tarafından
Galiba erkekler kucağa almadan babalığı hissedemiyor diyorlar ya o doğru canım ya biz hemen annelik duygusuna kapiliyoruz da onlar ne olduğunu anlamıyor sanırım :)
(152 puan) tarafından
Bencede öyle canım  hayirlisiyla o doğum günü gelsin o zman eşinin eli ayağı titremeye başlıcak şimdilik hersey çok basit geliyo onlara
Allah nasip eder inşallah bebeğinizi sağ-salim kucağına alırsınız  o mzan dan sonrada esin uzerinize titreyecek evladina olan sevgisini hissedersin
Uğruna canını verir
Ama gnede bisi düşünüp alacaklarını sanmam :)
(506 puan) tarafından
İnşallah canıım
0 oy
tarafından
Eşim çok ilgilidir 

Bana daa kızımıza da Allahım razı olsun kendi kendine de araştırır ben desende araştırır meraklıdır.. 
(506 puan) tarafından
Maşallah canım benimki herşeyi fazla fazla araştırır bebek konusuna gelince geriye çekildi hep ben araştırıyorum sinir oldum artık
tarafından
Korkuyordur anlamıyordur o yüzden senden öğrenmeye çalışıyordur yada sen zaten bildiğin için  sormuyordur
(506 puan) tarafından
Galiba öyle canım ya belki sonra beğenmem dırdır ederim diye korkuyodur :D
tarafından
Bencede :D adamlar hışımımızdan korkar oldu artık
0 oy
tarafından
Ya canim bksver karti veriyorsa zevkine göre dose gitsin benim birsey almam için 1 sene öncesinden soylemeye baslamam lazim soyle soyle soyle duvara sanki sonra beni kizdirir mecbur kalir almaya granit diye kafasını  etini yedi kac yil oldu gecen hafta aldi 
(506 puan) tarafından
Öyle canım da isteksiz gibi bizi önemsemiyo gibi geldi ama gördüm ki hepsi öyleymiş artık umursamayip alcam sadece :D
tarafından
Aynen aloyor sen ona dua et benim ilk hamileligimde doğmamış çocuğa don biciyorsunuz diye burnundan getirmişti
tarafından
Hakkininyemim doğduktan sonra evlat sevgisini gördükçe simdi o al der ben almam paraya kıyamıyorum der :)
(506 puan) tarafından
Hepsi türlü türlü ya
tarafından
Al birini vur ötekine kim dort dortluk ki
0 oy
(15,045 puan) tarafından
Benimki çok ilgili bir adamdır ama doğana kadar ben aldım hep doğduktan sonra şimdi ne zaman çıksa bir şey alır kızına
(506 puan) tarafından
İşte benim de hep alacaklarim doğum ihtiyaçları canım hepsine tek karar veriyorum yordu artık
(15,045 puan) tarafından
Erkekler doğum öncesi babalık olayını tam oturtamıyor kuzum doğum oluyor zaman geciyor öyle idrak ediyorlar
0 oy
(1,698 puan) tarafından
Valla hep ben bakarım araştırım b2nim beğenmem daha önemli 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 508 göst.
23 Ekim 2020 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,757 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 215 göst.
7 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Hamisanne. (145 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 83 göst.
29 Mart 2023 Diğer kategorisinde OzlemY44 (28 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 533 göst.
4 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,811 soru

24,077,515 cevap

331,019 kullanıcı

...