0 oy
222 göst.
Diğer kategorisinde (221 puan) tarafından
Kayınvalidemle bir haftadır görüşmüyoruz.beni esime şikayet etmişti çocuk gibi altlı ustluyuz.kziimi agzindann opmeyin vs diyormusum kısıtlıyor musum onları sorun bu.beni whatsaptan engellediler,esime evime gelmesin demiş ona artık kayinvalidelik yapicam demiş.buyuk gorumceme gitmişler dün kayinpederim evdeydi esim yanına indi geldi annemler orada kalacakmış dedi.dedim dur arayım babamı sabah beni arasın kalkınca ona kahvaltı hazırlım inimde dedim.aeadim açmadı üstüne bana dönmedi bile.bende bir salaklık var gerçekten. Her kavgada kaynanam evime gelmesin gitmiyor diyor.ben ne yapayım kızlar eşimi üzmeden kırmadan nasıl yol izleyeyim inanın çok yoruldum

4 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Senin olmadigin yerde esinin ne isi var veya çocuğunun seni istemiyosa kesinlikle gitme esin uzulmeyo seciuosa üzülsün annesinin yaptigi terbiyesizligi gormeyip senin uzulmene razi geliyosa birak üzülsün inme cocuguni da yollama sakın korona var ne dudaktan opmesi ya biznkendi cocuklarimizi doya doya opemiyoruz da onlsr kim
(221 puan) tarafından
Anne babası olduğu için malesef o da diyor öbür taraf için iniyor işte.ben zaten inmiyorum kızımda babasıyla iniyor sonra geri geliyorlar.agzindan sakizmi vermedi daha neler neler pazarami götürmüşler bu hastalıkta çok şeyler.esim zaten benim haklı oldumu biliyor sabır diyor inşallah cikicaz burdan
-Reklam-
0 oy
(1,346 puan) tarafından
Sende sorun yok bebeği dudaktan öpmek ne ya benim annemde yapar o hareketi öpmeyin dudaktan die kizarım kusen küssün hem mikrop kapacak çicuk hemde ahlak algısı bebeklikten gelişir benim yeğenim 5 yaşında daha herkesi dudaktan öpüyor cünku bebeklikten oyle alıştı kotü olduğunu bilmiyor birak kusen küssün eşinde anlayisla karşılamalı seni gitme kaynanana oda gelmesin pisman olur bi süre sonra zaten kendi tıpış tıpış gelir dediğini yapar
(221 puan) tarafından
Ben gurbetteyim canim.burasi urfa ben samsunluyum.ailem Samsun'da.onlar alıştı her kavgada ben gidiyorum.cunku onlardan başka kimse yok.onlwri ben yucelttim ve benciller malesef
(1,346 puan) tarafından
Tamam bak kendinde diyorsun ben alıştirdım her kavgada ben gidiyorum diyorsun gitme bu sefer bi şaşırsınlar bu sefer gelmedi biz gidelim yoksa bida gelmez desinler az dur sen illa bi cevren olcak die bisi yok benim kimsem yok duruyorum evden hiç cıkmadan illa biriyle görüşcen die bi şart yokki
(221 puan) tarafından
Aynen canim
0 oy
tarafından

Beni istemeyen beni engelleyen insanların evine ne kendim giderim nede eşimi gönderirim vallah tavrını koy bütün ilişkini kes görüşme gururunu önde tut 

(221 puan) tarafından
Ben zaten konuşmuyorum canim konusmayida düşünmüyorum.esime bişey diyemem annesidir babasıdır bu yükü alamam.zaten esim onların lafına bakmaz ne olursa olsun.o konudan rahatim
tarafından
Vallah bana bu kadar hakaret etseler engelleseler asla görüştürmem..
(221 puan) tarafından
Oylede canim.anne baba hakkı denen birşey var.esim kendi bilir.ben o yükü alamam ahiretim icin
0 oy
tarafından

Sasirmislar ya  o yuzden sapık cok koronaylq alakasi yok dudaktan öpmek nedir yaa kaynimda benim kizimi öperdi esime soyledim kiyamet kopartiyo kaynanamda ayni cok tatli dayanamiyoz diyo terbiyesizler ben kizimi kimsenin yanında emzirmedim qltini değiştirmedim ven terbiye ediyom onlar bizuyo 5 yasinda arsiz terbiyesiz laftan anlamaz bi kizim var simdi 2 arada büyüdüğü için elinden geleni ardına koyma ben yapamadım :(

(221 puan) tarafından
Benden çekiniyorlar canim ben kızımı inşallah terbiye edebilirim.eger bunlar olmasa o da ikili yetişmiş olacaktı.herseyde hayır var
tarafından
Yok benden cekinmiyorlar esimden cekiniyorlar esimde bi gun kiziyo 1 hafta ozur diliyo sacma sapan iste

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 810 göst.
12 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Buket masal (2,585 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 222 göst.
6 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Kerdem (53 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 70 göst.
6 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Kerdem (53 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 122 göst.