0 oy
368 göst.
Diğer kategorisinde (2,005 puan) tarafından
Kizlar bizim blogu gormeniz lazim bi müzik aciyolar son ses kacinci kattan aciliyo bilmiyorum ama asiri ses aciyolar aradim balkonda apartman sorumlusunu dedim bu ses ne abi dugun mu var sesden durulmuyo polisi mi arayayim illa benim haberm yok dugunde yok deyip kapatti bagirdim artik hayvan mi yasiyo insan mi belli degil yeter bu ses ne dedim iceri girdim kapatmislar ben nasil alttakini dusunup kizimin evde koşmasına izin vermiyosam usttekide alttakini dusunmek zorunda Sabah sabah sinir oldum vlla ya 

9 Cevaplar

0 oy
(3,749 puan) tarafından
Kimse kimseyi düşünmüyor ne yazıkki bnmde üstüm alt katın ya kavga eder ya son ses müzik açar artık uyarmakdan yoruldum. 
(2,005 puan) tarafından
Devam etselerdi ariycaktim polisi
-Reklam-
0 oy
(503 puan) tarafından
Ara polisi yada sen son ses ac bklim ne tepki vercklr
(2,005 puan) tarafından
Alttaki hemen vuruyo ki bizim en ufak sese bile yapsam kapiya gelir
0 oy
tarafından
Haklısın ama kimse kimsenin umrunda olmuyor maalesef
(2,005 puan) tarafından
Malesef
0 oy
tarafından
Apartmanda oturmak için peygamber sabrı gerekiyor malesef. İnsanlarda anlayış yok artık 
(2,005 puan) tarafından
Hix yok hemde
0 oy
tarafından
Şikayet et kuzum
(2,005 puan) tarafından
Sustular simdi cnm acsinlar ariycam
0 oy
(6,848 puan) tarafından
Ay kimse düşünmüyor anam bnmde usttekiler öyle bebeği uyuyamıyorum hiç gecede sesleri bitmez gündüzde ben anlamıyorum vala
(2,005 puan) tarafından
Zor gercekten anlayis 0
0 oy
(7,140 puan) tarafından
Vallla bende gecenlerde ust caprazi uyardim amaa ha.yvan gbilerr laftan anlamiyolar
(2,005 puan) tarafından
Anlamazlar akil yoksuni cunku
0 oy
(49 puan) tarafından
Aynı konudan biz de müzdaripiz üst komşumuz 2 tane çocuğu var gece gündüz hiç aralıksız sürekli bı bağırış hoplama sanki üstümüzde insaat var ilk zamanlar anlayış gösterdik çocuklu ev olur dedik ama adamın bağırması dan çocuk uyurken sıçrıyor güzelce uyardık olmadı yöneticiye söyledik ne yapayım çocuklarımı bağlıyım demiş kimse altındakini düşünmüyor çocuk uyuyor mu hastalar mi hiç anlayıssızlık çok kötü 
(2,005 puan) tarafından
Ara sende polisi ben bida duyuyum ariycam onlarin gurultusunu ben cekmek zorunda değilim
(49 puan) tarafından
Tabiki de kimse kimsenin gürültüsünü cekmek zorunda değil ben sırf çocuklu diye sabır ediyorum
0 oy
tarafından

Benim komsuda diskoya ceviriyordu yukardan vura vura susturuyordum ama isin ilginc yani esi gelince mulayim farkli her eve lazim komsu moduna giriyor çıt  yok :woot:

(2,005 puan) tarafından
Sinsi komsu seninki :)

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 1,000 göst.
26 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde Yonca00 (669 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 1,113 göst.
23 Mayıs 2019 Aile & Aşk kategorisinde Eymen kuşum (7,140 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 413 göst.
30 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Ayliz.0 (367 puan) tarafından soruldu
+4 oy
37 cevap 631 göst.
21 Mayıs 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Egg417 (87 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,001 soru

24,118,946 cevap

333,365 kullanıcı

...