0 oy
192 göst.
Diğer kategorisinde (5,268 puan) tarafından
Kizim tuvaleti gelse bile tutuyor sonra serteşip yapamıyor

3 Cevaplar

0 oy
(157 puan) tarafından
Yaparken tuvaletini poposu kanar benim ilk oglumda ben kabızlıktan neler çektim çok ağlıyordu sert oluncada zorla ağlaya ağlaya yapıyor du poposu kanadı doktora götürdüm poposu çatlamış krm fln vermişti şimdi 6 yaşında tuvaletini yapsa bile hemen kaşınıyor
(5,268 puan) tarafından
Bnm kızımda ağlaya âglaya yapıyor ya çok üzülüyorum kıpkırmızı poposu olabilir mi canm
(157 puan) tarafından
Olabilir tuvaletini yaparken kanar hatta zaten belli olur yarılmış gibi olur poposu benim oglumda çok Zor yapardı 1 yaşındayken hiç unutmam bana tutuna tutuna zorla yapardı kuzum ağlaya ağlaya :( poposu hep kanadı sağlık ocağına gittim krem fln verdi bide lavman vermişti onu sıkınca hemen yapardı
(5,268 puan) tarafından
Pazartesi doktora goturcem canm
(157 puan) tarafından
Pazartesini hiç bekleme bence sağlık ocağına götür bı krm fln verir poposu kanayinca kötü
(5,268 puan) tarafından
Oyle yapim cnm tşk ederim
-Reklam-
0 oy
(49 puan) tarafından
Elinle hafif ayırıp bakarsan belli olur muhtemelen. Benim bebeğimde de vardı doktor krem verdi 
(5,268 puan) tarafından
Hiç dokundurtmuyor kuzum
(49 puan) tarafından
Ozaman vardır acıdan dokundurtmuyodur doktora götürmelisin
(5,268 puan) tarafından
Pazartesi doktora goturcem canm tşk ederim
0 oy
tarafından
Canım makat çatlağı yada makatta şişkinlik varsa içten bebek tuvaletini yapmaya korkuyor bunuda anlaman için çocuk cerrahiye götürmen gerek onlar bakıyor nakatın iç tarafında polip tarzı et şişkinliği fln var mı diye. Birde zeytinyağı içir bebeğine ve çok az pamukla arada nakat deliğine de sür kakasını yapabilsin. 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 119 göst.
21 Mart 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Goncagul (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 94 göst.
21 Mart 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Goncagul (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 91 göst.
29 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Eslemmhatununannesi (340 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,338 soru

24,167,715 cevap

335,700 kullanıcı

...