0 oy
134 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Zormu kızlar nerden vuruyolar birde ateş yapıyor mu

7 Cevaplar

0 oy
(2,100 puan) tarafından
Canım bacaklarından yaptılar bİzde ateş yaptı her bebek bir değil tabiki ama bu kez daha çok ağlamıştı oğlum
tarafından
Aayy kızım da ugunma huyu var ya
-Reklam-
0 oy
(45,023 puan) tarafından
Pazartesi olacaktık ama asi gelmemis yarına gitcez sordum 3 taneymis bir koldan 2 si bacaktan galiba
tarafından
Yaaaa :( dayanamıyom ya ben
(45,023 puan) tarafından
Olsun kız önemli asi onlar için nolcak 5 dk ağlar en fazla
0 oy
(4,850 puan) tarafından
Bizimde bugun asimiz var gitcez birazdan insallah ates yapmaz 

Asi gelmemiş zaten kabakulak ve kızamık aşısını yapcaklar önemliymiş onlar insallah canları yanmaz
tarafından
İnşallah cnm
(4,850 puan) tarafından
Bisey sorcam canm senin bebeginle ayni ayda olduğu için soruyorum benim oglum her yemek yedikten sonra buyuk abdestini yapiyor sizde de varmi böyle.bi durum
tarafından
Yok yapmıyor cnm sizinki metabolizması iyi demekki
0 oy
tarafından

Diger aşılar nasil gectiyse oda öyle geçecek 

0 oy
(9,920 puan) tarafından
Kız tek derdınız ates yapması olmus.içindekilerde ne var kimsenin umru degıl .sansın varsa görünen bi sıkıntı yapmaz
tarafından
Anlamadım cnm
0 oy
tarafından
Iki kolundan oldu kizim 2 ay once su cicegi asisi yokmus ellerinde dunde su cicegu asisini oldu. Cok fenaydik gece yarim fitil vermek zorunda kaldim 
0 oy
(3,209 puan) tarafından
Bu seferki çok fenaydı hemşire boyunu ölçerken başladı ağlamaya 3 aşı boyunva ağladı. Ateş ve huysuzluk da yaptı iki gün boyunca. Aklı erdikçe zorlaşıyor 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 75 göst.
21 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Damla berna (2,646 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 90 göst.
12 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 93 göst.
8 Mayıs 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde KarameL (595 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 68 göst.

Kategoriler

1,473,123 soru

24,120,479 cevap

333,442 kullanıcı

...