0 oy
333 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,234 puan) tarafından
İki ay oldu dogum yapalı her yolu denym ama. Olmuyo hergun cıkmama rağmen lavaboya cok kütü oluyorum Bi akıl verin gözünüzü seve sade Bi hafta rahattım onun dışında hep ağrı hep acı yoruldum bebekle ı ugraşsam kndi lemi iki cocugum daha var onlarla o yoruldum 

7 Cevaplar

0 oy
(3,033 puan) tarafından
Canım hemoroidmi yoksa makat çatlağını çok karıştırılıyor doğumdan sonra hormonların değişimi yaşadığımız kabızlık sorunu ile genelde çatlak oluyor 
(1,234 puan) tarafından
Çatlakta hemoroitde var ikisini cekiym
-Reklam-
0 oy
tarafından
yeniden gösterildi
Benimde doğumdan sonra oldu hem çatlakta vardı kanama oluyodu. 9 ayda anca geçirdim. Kabız olmucan sıcak suya otur kantaron yağı ya da saf vazelin sürün
(1,234 puan) tarafından
O kadar sürcekmi bu işkence ya
tarafından
Valla benim bi ara geçti sonra yediklerime.dikkat etmedim kabız oldum tekrar başa.dondu öyle bir işkence. Anestol pomad kremi var acısını.aliyor biraz.  Birde.procti gyvenol kremi var doğumdan sonra doktorum yazdı bana hemoroid için ondan al
(1,234 puan) tarafından
Bnde procto kulanıym Bi fayda yok
tarafından
Biraz olsun rahatlatıyor gene. Ama temelli geçmesi 8-9 ayı alıyor.ayrica klozet kullanın yer tuvaletide tetikliyo
(1,234 puan) tarafından
Ev de klozet var anemdym yer tuvaletine cıkıym iki gündür daha da kütü oldum en iyisimi evmde cıkımym bu illet bitene kadar
0 oy
(80 puan) tarafından
Emziriyorsan emzirmeden hemen sonra 3 bardak su ic cunku emzirme vucuttaki suyun hepsini tuketiyor cok sey denesen bile  benim bu defigimi yapmazsan duzelemezsin birde simdi eger cok zorlaniyorsan eczanede duphalac diye bir surup var onu ic ustune su ic ki hemen etki edersin ama dediklerimi yap bndede ayni sorun var her emzirmeden sonra mutlaka su ic
(80 puan) tarafından
Bn boyle duzeldim simdi hic bir sorunum yok cok sükur ama sakın aksatma ve kabiz yapcak seylerden uzak dur dogum sonrasi sekerli seylerde cok kabiz yapiyor
(1,234 puan) tarafından
Bi ekmegi bırakamadm onuda ı bıraksam ya
(80 puan) tarafından
Sen dedigimi yapsan duzgun bir sekilde ekmegi birakmana gerek kalma enin ol bu arada sabah oglen aksam ac karnina o surubu kullancan ve udtune bol su icmeyi unutma ve her enzirmeden sonra su bak bakalim nasil duzeliyon bende iki cocugumda cektim sonra farkettimki nedeni buymus simdi iyiyim ikinci cocugumda hagif atlattim cok sukur
(1,234 puan) tarafından
Oo iyi canm deniycm bunlarınş baklm
(80 puan) tarafından
Inslalah cabuk duzelirsin duzelince surubu birak icmeyi
0 oy
(1,104 puan) tarafından
Acısı için leğene sirke ve su koyun oturma banyosu yapın rahatlatıyor 
0 oy
(2,011 puan) tarafından
Kantaron yağı birebir. Tuvaletten çıkmadan pamuğa döküp sürün. Hem ağrısını sızını alıyor hemde orda memecik oluşmuşsa onu küçültüyor
(1,234 puan) tarafından
İnş canm ya
0 oy
(6,331 puan) tarafından
Cnm bnde çatlak tek vardı genel cerrahi ye gttım locafen kırem duphalac şurup yazdı şurup içtm ama emzdrdım içn bebegm ishal oldu bnde daha içmedim locafen kırem surdum çok şükür 1 hfta da ıylştm ay çok zor yaa 
(1,234 puan) tarafından
Hemde nasıl iki aydır cekym
(6,331 puan) tarafından
Zoze :) o kıremı kullan ıyı gelyor eyrr emzrdmıyorsan o şuruptan ıç rahat çıkarsın bıde doktır gunde 4 5 kere bnyodakı suzgec lı sıcak su İle hep yıkan dedı çok şükür ıylştım
0 oy
(14,195 puan) tarafından
Kortos krem çok iyi gelmişti bana belki sana da iyi gelir 
(1,234 puan) tarafından
Aile hekimine sorrm saol canm
(14,195 puan) tarafından
Eczanedende alabilirsin

İlgili sorular

+1 oy
0 cevap 56 göst.
0 oy
2 cevap 93 göst.
0 oy
4 cevap 196 göst.
21 Ekim 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sena kaya (10 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,974 soru

24,079,867 cevap

331,137 kullanıcı

...