0 oy
585 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Sinirden kuduruyorum yaa, gece yüz kere uyandı çıldıracağım artık. Hayat babalara güzel anasını satayım, adam çalışıyor bir yardım da yok deliriyorum 

19 Cevaplar

0 oy
tarafından
Haklısın vallaha bende çok uykusuz ve sinirliyim. Bütün gece, bütün gündüz uyumuyor sürekli emmek istiyor, lafa gelince eşim bakamiyorsan ver ben bakarım diyor
tarafından
Kız benimki kocaman olduu teyzosuuuu
tarafından
Oy yerim onu yerim kız benimkide öyle 4500 oldu kilosu bebişimin daha dün 40'tan çıktık teyzesiii
tarafından
Masllah  güzel kızıma benimki bir aylıkken 5.300 su :)) şimdi ne kadar bilmiyom beş gün sona ikinci ay aşısı var
tarafından
Bizim de 20 gün sonra teyzesi, hayırlısıyla büyüsünler daha dün gibi seninle beraber gün sayıyorduk şimdi kaç aylık olduklarını konuşuyoruz
tarafından
Evet ya
Zaman ne çabuk geçiyor
-Reklam-
0 oy
(552 puan) tarafından

Gözümün birinden uyku diğerinden sinir akiyo resmen herif işe gitti açım yataklar duruyo :(

tarafından
Şaka gibiler yaaa :)
(552 puan) tarafından
Bende şaka olduğunu düşünüyorum yoksa kaldiramam
tarafından
Ayy sanki sesini duysa kalkacak, benimki hayatta uyanmaz bir kere yer değiştirelim diyorum hiç yanaşmıyor
(552 puan) tarafından
Hahaha benim ki gece olunca kanape de uyuklamis numarası yapiyo sonra kaldırınca uykulu ya güya beşik tarafına yatmıyor sabah diyorum gece bana kitledin gene diye hatırlamıyorum uykuluydum diyo beni çok saf saniyo cokkkk :D
tarafından
Çok akıllılar cidden :d
0 oy
(404 puan) tarafından
Bende aynı şekildeyim uykusuzluktan bayılacam artık =(
tarafından
Uykusu olduğu halde uyumuyor benim oğlan, deliriyorum yaaa
Gözüm kapanıyor resmen
(404 puan) tarafından
Bende öyleyim gece desen 20 dk bir meme istiyor artık tükendim yemin ederim ya
tarafından
Vallahi öyle, ne edeceğiz bilmem
0 oy
(3,834 puan) tarafından

aynen öyle. bende çalıştım ama yine evimke ilgilendim olması gerektiği gibi. eşime diyorum ki tabağını niye kaldirmadin ha masada durmuş ha tezgahta ikisi de mutfakta değil mi diyor. sonra kızınca da kızdı oluyorum. 

arada bi bu erkeklere görünmek lazım bence yoksa ipin ucu kaçıyor :D
tarafından
Ayy sorma benim herif de öyle, yediğini bırakıyor en sevmediğim şey o zaman daha da sinirleniyorum
0 oy
tarafından
Sakin ol canım. Camı aç derin bir nefes al soğuk azcık yüzüne çarpsın gelirsin kendine. Bizde de durum farklı değil 7 de uyandı gece de 4 5 kere uyanıyo durumlar fena :)
tarafından
Çıktım balkona biraz daha sakinleştim canım :)
0 oy
(92 puan) tarafından
Keşke erkek olsaydım valla ohh gel keyfim gell
tarafından
Ay bazen ben de diyorum
0 oy
(1,404 puan) tarafından
Bizim mesaimiz 6 buçukta başladııı akşam sekize kadar full mesai çalışıyoruzz :///
tarafından
Bakalım bizim ki ne zaman bitecek
0 oy
(568 puan) tarafından
Valla gece 5 de bir uyandım hala oturuyorum ayaklarım yanio doğmadan böyle isem doğunca nolcak bilmiorm neyin var bile demeden ise gitti 
tarafından
Doğunca da zor zamanlar seni bekliyor, Rabbim yardımcın olsun şimdiden inşAllah eşin her şeyin de yardım eder
(568 puan) tarafından
Yardım filan iatemiorm valla sağ salim bir dogursaydim gece uyuyamiorm napcam bilmiorm
tarafından
Zor bacım çok zor
0 oy
tarafından
Hiç uyumadi mehlikoş bugün ya 3 e kadar babası baktı sonra ben aldım gözlerim sızlıyor resmen 
tarafından
Valla ben bayılacam artık, tutmuyor hiçbir yerim
0 oy
(1,104 puan) tarafından

7.30 da kalktım kahvaltımettik eşimi yolcu ettim geri uyumamak için direniyorum :D

tarafından
Niye direniyon? :d
(1,104 puan) tarafından
Uyudum zaten :D
0 oy
(1,519 puan) tarafından
Aynen bizde uykusuz
tarafından
Her zamanki gibi
0 oy
(14,201 puan) tarafından
Bende bu gece sinirden aglayanlardanim
tarafından
Ben de diyordum nerde kaldı diye, ne olacak bizim bu halimiz? Sinirden kuduruyorum hâlâ yaaa
(14,201 puan) tarafından
Bilmiyorum ya gerçekten ne istiyorum biliyor musun bir An önce dilleri açılsın da dertlerini söylesinler
tarafından
Dün gece oğlan çok ağladı, valla konuşsalar da rahatlasak
(14,201 puan) tarafından
En son çareyi onda görüyorum artık
tarafından
Bi büyüseler de rahat etsek
0 oy
(45,023 puan) tarafından
Günaydın canım 9 da kalktık şimdi kahvaltı yapcaz sonra oğlan uyur bende işlerime bakarim
tarafından
O evreye geçmek istiyom artık yavrum
0 oy
(577 puan) tarafından
Bizimde ev sobalı kömür bitecek diye soba yakamiyorum fazla odamızı salonda yatıyorum o yüzden kayinbabam ışık açıp ses çıkarılan diye kızımı alistirdi 6 bucuktu kalktık sinirde. Deli oluyorum alıştı şimdi de kaynanamda birde 1 2 kere kalkmaya alışmaz diyor beni öldürüyor
tarafından
Ah bu kaynanalar kayınbabalar ahhhh, Rabbim yardımcın olsun canım
(577 puan) tarafından
Amin canım Allah razı olsun
0 oy
(3,701 puan) tarafından
Seninle ayni durumdayım akşama kadar misafir agirla mızırdayan bir çocuk çek 12 ye 1 e kadar uyutmaya çalış gece biri uyansın olmadı öteki 3 5 kere uyansın sabah kalk işe gitsin diye kahvaltı hazırla hiç yardimi dokunmadı
tarafından
Valla sorsan onlara onlar daha çok yoruluyor
(3,701 puan) tarafından
He valla oturup oturup geri geliyor iki de araba sürüyor o kadar
0 oy
(12,059 puan) tarafından
Ayy senin oğlan çok fena kzum ya, yardımcı olacak kmsen yok mu 1 saat uyusan bile iyi gelir.. bizde 7de uyandk
tarafından
Yok bitanem, annem çok yakın ama yardımı yoktur doğum yaptığım zaman bir hafta zor durdu yanımda. Bir de diyordu ki ben hamileyken "odamı hazırlayın ben bakacam torunuma" doğduktan sonra türlü bahanelerle kaçtı
(12,059 puan) tarafından
Allah yardımcb olsun kzum :(
tarafından
Amin bitanem cümlemizin inşAllah
0 oy
(5,268 puan) tarafından
Diş mi çıkartiyor canm bi yıkayıp uyutsatdın ben uyumayinca direk banyoya 
tarafından
Olmadı öyle yaparım canım sağolasın
0 oy
tarafından
Sen =ben olabilirz benim kocamda aynı sagolsn eve geldiğinde calisiyor birde bana diyor bana yardm etsene diye yakında bogucam :D üstüne birde gece kızımı beşiğinde koyarken belimi incittim galiba egilmyrm bile çok agriyor
tarafından
Adamların hepsi odun, geçmiş olsun krem falan kullan istersen geçer belki
0 oy
tarafından
Delir arkandan geliyorummm
tarafından
Gel bacım

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 294 göst.
17 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (6,811 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 280 göst.
17 Şubat 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 852 göst.
13 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 596 göst.
23 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Sihirlimom (7,035 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,287 soru

24,109,378 cevap