0 oy
363 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (45 puan) tarafından
kapalı
Kızlar eşim işten ayrildi 1 sene oluyor. Köye ailesinin yanına geldik. Bugün teline baktım 322 TL aylık faturası gelmiş ben 40 TL ile yetiniyorum. Ne yaptın bu kadar ek paketi dedim sen kimsin kızım sana hesap mı vercm dedi. Çok alındım ağladım hamileyimde. Snradan pişman oldu ama ben konuşmuyorum. Ben bir markete girsem para yok der kendi çok harcar. Böyle demesi çok üzdü beni. Biraz uzun oldu kusura bakmayın anlatcak kimsem yk
notu ile kapatıldı: Soru başlığı konuyu  özetleyecek şekilde olmalıdır

8 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Tepenize çıkariyosunuz kendinizi ezdiriyosunuz en bastan sonra korkmadan her istediklerini yapıyorlar. Sen ondan habersiz 50 tl harcayamazsin ama.
-Reklam-
0 oy
(2,033 puan) tarafından
anam 322 tl telefon faturası var kız ne yapmış bu bir aylık mi
(834 puan) tarafından
Benim esiminde 500 den aşağı gelmiyii
(45 puan) tarafından
Evet 1 aylık
(2,033 puan) tarafından
allah yardim cin olsun
0 oy
(7,483 puan) tarafından
Aman geneli oyle canim ya kendilerine gelince skinti yok kadinlara gelince ne gerek var. Rabbim akil fikir versin. Hamile halin ile uzmus seni:/
0 oy
(6,973 puan) tarafından
Sinir oluyorum bunalri okurken, hadsiz herif, laflara bak...ya oyun oynuyordur parali yada artik lac saat konusuosa diyecem ama bu durumda bunakdar harcasin o telefonu ona montelerim afedersin, gece gece cok sinirlendim
0 oy
(30,122 puan) tarafından

Anlayışsız varlık :angry:

0 oy
tarafından
Bi telefon falan mi aldı acaba gizliden?

Kiz baksana fatura suretine ne yapmış kullanım detayına falan hiç mi merak etmedin? 

Ben incik cıncık ederdim o 322 yi sokarım ona o neymiş öyle valla benimki bi kaç kere faturayı aştı dedim hayirdir ne halt yapıyon asiyon telefonumu elinden alırım senin dedim bidaha asarsan
(45 puan) tarafından
Baktım internet paketi almış ek kullanım
0 oy
tarafından
322 mi ben şokkkk.    

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 434 göst.
24 Aralık 2024 Diğer kategorisinde sevci (80 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 93 göst.
27 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Sesenn (43 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 671 göst.
3 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Didemm (86 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 394 göst.
7 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Mirayin annesi (2,898 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,306 soru

24,097,123 cevap

332,144 kullanıcı

...