0 oy
544 göst.
Diğer kategorisinde (44 puan) tarafından
Kızlar Zeytinburnu Süleymaniye kadın dogumda dogum yapan varmı yada muayeneye giden hastane konusunda kararsız kaldım sülaymaniyeyi önerenler var ama bir sormak istedim sizede

3 Cevaplar

0 oy
(350 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Bn iki dogumumu orda oldum norml dogum cnm yngm. Eltimde orda yapti
(44 puan) tarafından
Dr ebe nasıldı peki canım memnun kaldınızmı ilk hamileligim pek bilgim yok hastane konusunda falan odaları vs nasıldı  ve önerebilicegin bir Dr varmı
(350 puan) tarafından
Bana gore cok iyiydiler  doktor ebeler ilgililerdi  ben bi sorun yasamadim doktor konusunda dogumdada sakinlerdi ilgililerdi sans isi canim dedigin gbi bazilari dior iyi deil diye ama o hastanenin doktoari falan degisti hep. Eskisi gbi deil daha iyi gelismis hastane smdi canim bi odada degisiyor  canim iki uc kisi kaliyordu ama smdi pandemiden nasil bilmiyorm bildgim kadaryla ucretle tek oda veriliyordu galiba
(350 puan) tarafından
Dogumdan snradan surekli kontrol icin tansiyon vs icin hep geliorlar yanina yani ozelden bir farki yok  benm icin
(44 puan) tarafından
Anladım canım cok tesekkkr ederim benimde şansıma inşallah iyi Dr ebe gelir  
(350 puan) tarafından
İnsallah canim kendini ferah tut
-Reklam-
0 oy
(11,241 puan) tarafından
Evet ben iki doğumuda orda yaptım çok memnundum cnm bütün kontrole oraya gittim 
(44 puan) tarafından
Anladım canım peki önerebilicegin bir Dr varmı birde odalar kac kısılık ücret ödeyip özel oda talep edebiliyormuyuz sanırım bazı devlet hastanelerinde öyle bir imkan varmıs
(11,241 puan) tarafından
Kuzum ücretli bilmiyorum ya doktor Nebahat hanım vardı ama şimdi hangi doktorlar. Var bilmiyorum

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 1,046 göst.
10 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Mürüş (60 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 38 göst.
15 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Esha (570 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 666 göst.
16 Eylül 2021 Diğer kategorisinde ❤❤❤❤MAŞÂLLAH❤❤❤❤ (2,765 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 536 göst.
20 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Burcumehmet (262 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,337 soru

24,043,178 cevap

329,245 kullanıcı

...