0 oy
284 göst.
Diğer kategorisinde (157 puan) tarafından

Arkadaşlar bebeğime bu damaklı emziği aldım tutması için napcam ağzından düşürüyor

image

7 Cevaplar

0 oy
(3,909 puan) tarafından

Benmkide almıyor her yolu denedim:D

(157 puan) tarafından
Benimki emmek istiyor ama tutamiyo ağzında düşüyor
(3,909 puan) tarafından
Ay bizimki oguruyor emmeyi bilmiyor ya resmen
(157 puan) tarafından
Benimki ogurmuyo ama tutmak istiyor tutamiyo
-Reklam-
0 oy
(3,033 puan) tarafından
Ağıza koyduğunda arkasından parmağınla tut bi süre bide gaz damlasi sur ucuna yarı uykuluyken ver bunu tutmazsa avent deneyebilirsin ben 7.emzikten sonra tutturdum 
(3,033 puan) tarafından
Evet avent aldırdım eşime adam dedi madem.bunu biliyodun en başta alsaydınız dedi ama gerçekten öyle astarı yüzünü geçti yani :Dd
(157 puan) tarafından
Avent ne
(14,200 puan) tarafından
Ee bir sevap senden kaptim o zaman :Dd
(3,033 puan) tarafından
Allah razı olsun canım almayacaktım kanıma girdin plipsh avent marka  emzik canım ultra air diye geçiyor 40 lira ama bebeklerin çoğu tutuyor
(14,200 puan) tarafından
Benim oglumda onu tuttu 3 emzik denedik hiç birini almadı midesi bulanıyordu onu hemen tuttu
0 oy
(14,200 puan) tarafından
Avent alsaydın hemen tutabilirdi canım bunu emmesi zor olabilir 
(157 puan) tarafından
Netten araştırdım damaklı emzikler anne göğsü gibi oluyormuş ya bunu aldım bende
(14,200 puan) tarafından
Avent en yakın olan ve çocukların çoğunluğunun tuttuğu bir emzik oğlumda sadece bunu tuttu hemde emmesi de daha kolay
(226 puan) tarafından
Aynn bnm oglumda avent almistim damakliyi hic sevmediydi
0 oy
(41 puan) tarafından
Valla benim bebeğime 10 tane emzik aldım yok tutmadı ne zaman 6.ayına girdi dişleri kaşındı emzik tuttu :) valla gece uyuturken büyük rahatlıkmış=) 
0 oy
(65 puan) tarafından
Benimki de almıyordu 4 aylıkken aldı öğürüyordu çok huysuzdu durmadan ağlıyordu misafir geldi o bakarken bem içerde iş tutuyordum içeri bir girdim almış cop cop emiyor şaşırdım şuan şükürler olsun Rahatladım oda emziği alınca rahatlıyor yoksa hep ağlıyordu emziği ağzına verip hafif eliyle vura vura alıştırmış 5 dakikanın içinde sende bir dene kucağına önünü çevir otuttur kucağına hafif ağzına elinle vura vura ver bakalım 
(157 puan) tarafından
Normalde tutuyor biraz emiyor sonra ağzından düşüyor
(65 puan) tarafından
Çok iyi bu yöntem daha çok işe yarar ozaman benim ki hiç almıyordu öğürup itiyordu diliyle emziği
(157 puan) tarafından
Nette anne sütü damlatın fln yaziyo
0 oy
(3,000 puan) tarafından
Sanırım geç kaldın :) ben 14 günlükken verdim
(157 puan) tarafından
Benim kaynanam verdirmiyo ağzını yara yaparmış yoksa ben verirdim
0 oy
(2,493 puan) tarafından
Silikon tutmadı kauçuk uçlu verdim ben. Denemediğim emzik kalmadı bu arada. Kauçuk uç yumuşak geldi hemen tuttu.

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 146 göst.
16 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde O bir anne (640 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 181 göst.
3 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde yigitinannesi0 (1,300 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 207 göst.
28 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Nazli1elif (40 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,884 soru

24,104,472 cevap

332,612 kullanıcı

...