0 oy
519 göst.
Diğer kategorisinde (1,318 puan) tarafından
Gebelik şekerim çıktı 

Telefonda kaynanama sekerimin biraz yükseldiğini söyledi eşim 

Kaynanam ordan bağırıyor genç yaşta şeker mi olurmuş benim çocuklarım da hiç öyle şey olmadı diyor  :( çok üzüldüm 

Hep böyle bir laf sokma aşağılama 

15 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kiz boşver saallaaa
-Reklam-
0 oy
(2,765 puan) tarafından
Ay bakma su koca karilara herseyi cok biliyorlar takma kafana canim sen hergun duzenli sekerini ölctur bebek icin tehlike oluyor yukselince
(713 puan) tarafından
Sen nasılsın napıyorsun kuzu kaç zamandır görmüyodum seni de bebiş nasıl evde rahat mısınız
(2,765 puan) tarafından
Iyi bwbwgim canim rahatiz sukur evde yilbasinda isimlermi degisdi ben seni cikaramadimda kusurabakma
(713 puan) tarafından
Yok kuzu ben hep ayniydim baya konuştuk da hatırlamıyosundur bu aralar hayalet gibiyim post okuyup kaçıyorum :)
(2,765 puan) tarafından
Dogrudur canim benimde kafa dolu kuzum belki o yuzden hatirlayamafim sen nbyn
(713 puan) tarafından
Bende uzandim kuzu aynı değişen yok
0 oy
tarafından
Laf sokma aşağılama yok bence 

Sadece cahillik 
0 oy
(5,397 puan) tarafından
Aman dediyse dedi he he de. Hatta kapatınca el kadını işte beni mi düşünecek sen olsaydın böyle demezdi de. Yarın arayın oğlun da tansiyon çıktı deyin acaba yine aynı şeyi diyecek mi ???
0 oy
(895 puan) tarafından
İyi de gebelik şekeri başka bişey. Büyük konuşmuş dur bakalım zaman ne gösterecek 
(1,318 puan) tarafından
Dilerim.mevlamdan Allah kendi evlatlarindan çıkarsın
O hep öyle kendi kızıyla enistesiyle 24 saat boyunca beraberler ben anama gidince kavga , bağırış çıkarıyor Allah sorsun çok çektim
(895 puan) tarafından
Öyle de olur zaten başa gelmeden ölmez. Allah gönlüne genişlik versin canım şerri uzak olsun
0 oy
tarafından
Şu insanların ben mükemmelim benden başka kimse ana olamaz çocuğa iyi bakamaz tavırları beni uyu ediyor Allah akıl fikir versin Allah şifa versin diyeceğine hey Allahım canım takma sen kafana Rabbimden gelen herşeye amenna sen istemedin sonuçta bırak konuşan konuşsun 
0 oy
(13,312 puan) tarafından
Şeker hastası bebeklerden haberi yok galiba onun. Dengesiz sallama sakın. 
0 oy
(1,006 puan) tarafından

Zaten hep bizim zamanimizda su yoktu bu yoktu diyolar kaynanalarin cogu kotu valla insan gelinini neden sevmez ki anlamiyorum kurban olsunlar bize:D

Gecmis olsun sizede 

(1,318 puan) tarafından
Sağol kuzum Allah razı olsun güzel kalbinden öperim ♥️
0 oy
(347 puan) tarafından

kara cahil gebelik şekeri  ne bilsin konuşyor işte takma kafana:angry:

0 oy
(787 puan) tarafından
Benim kayınvalidemin bir lafı var onu burda sizlere sunmak istiyorum edepsizle aşağı yukarı düşülmez diye gerçekten doğru söylüyor edepsiz insan laf anlamaz aman duyma bile 
0 oy
(507 puan) tarafından
Aman kız bu bile ne sen benimkini gör bide
0 oy
tarafından
Zaten su bende boyle bise yoktu diyenler yok mu girtlaklayasim geliyor
0 oy
tarafından
Kocana deki, ben evde gaz çıkarsam ananın haberi olmayacak  evimizde olanı biteni haber verme. Sen erkeksin sana yakışmıyor. 
0 oy
(5,134 puan) tarafından
Kendin söylemişsin boş boğaz işte kafanı takıpta üzülme

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 228 göst.
12 Ekim 2024 Diğer kategorisinde MutluSakine (312 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 772 göst.
+1 oy
13 cevap 746 göst.
0 oy