0 oy
431 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

İşe yariyormu yarin dahiliye ye sıra aldım. Diyetisyen e yönlendirme yapması için 

9 Cevaplar

0 oy
(1,698 puan) tarafından
Yap cnm daha fazla kilo almazsın bebeğinde normal kiloda doğar insalah 
tarafından
Amin inşallah canım.  Allah razı olsun ❤️
-Reklam-
0 oy
(11,499 puan) tarafından

Benim normalde şekerim hep düşüktü gebelik şekerim çıktı 4 haftalıkken dahiliye diyetisyene yönlendirdi. 18 haftam bitmek üzere hiç kilo almadım listeye ve spora uydum şekerinde düzenlendi bebişiin kilosu yerinde

tarafından
Yarın sıra aldım  bakalım
(1,318 puan) tarafından
Canimmm 3 ana , 3 ara öğün şeklinde mi diyetin
0 oy
(3,000 puan) tarafından
Diyet yapmadım ama ilk 6 ay sebze ağırlıklı beslendim kahvaltıda ekmek yedim sadece 4 kilo almıştım
tarafından
Maşallah
0 oy
(980 puan) tarafından
Bende gebelik şekeri çıktı insülin iğnesi kullandım ve mecbur diyet yaptım sadece 5 kilo aldım. Kızım 38+4 de sezeryan ile 2. 900 gr doğdu.
tarafından
Maşallah
(980 puan) tarafından
Sağol canım
0 oy
(3,725 puan) tarafından
Gebelik şekerim sınırda olduğundan diyet yaptım +5 kilo ile doğuma girdim
tarafından
Maşallah
0 oy
(3,909 puan) tarafından
Ya ye iç doğumdan sonra yaparsın  illaki zayıflariz
tarafından
Cnm benim kafamın arasında 7.8 tane vida var. Şimdi Gebelik te vücut geliştikçe beyin kanaması geçirme olasılığım yükseliyor. O yüzden mecburum eşimde dikkat ederek dilediğini ye diyor ama tehlikeye girip bebeğime zarar versin istemiyorum
(3,909 puan) tarafından
Ay geçmiş olsun kuzum. Neden vida var?
tarafından
Çocukluktan gelen ırsi su topluyor. Ve beynimin içi kist bağlamıştı. Kafa tasını yarmak zorunda kaldılar.  Beyinciği temizlemek için
(3,909 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım . Rabbim şifa versin sana ♥️
tarafından
Amin canım İnşallah Allah razı olsun ❤️.
0 oy
tarafından
Aman ne diyeti kiz yemege kendimi zor atiyorum sofrada bir ekmek deviriyorum ne diyeti ne :D
tarafından
Benim mecbur cnm
tarafından
Hee ona bise diyemem
0 oy
(5,941 puan) tarafından
Bende  gebelik  sekri çıkmıştı  diyet yaptım hiç  kilo almadım hatta verdim ama  diyetten mi bilmiyorum ama  bebeğim  2660 dogdu 
tarafından
Ayy keske bende hic almasaydim
 Az once tartiya ciktim 9 kilo almisim kendi kendime ohaa ya bu nedirdedim bi baktim 3 yasindaki oglum cikmis 11 kilo gorunce diyo ki oha oha bu ne oha :)
(441 puan) tarafından
Alakasiz olacak ama kubracim  3 yaşındaki oğlunun  kilosu çok az değil mi canım ya
tarafından
Egeheh evet balim :)) mesef cokkk cok az sinirda hatta :)
Oglum cok sknti cektirdi bize balim. Meme bGimlisiydi ilk cocugumdu bilemedim. Ek gidaya alistiramadim ne yaotiysam. 6 aylikti bogazinda ekmek kaldi öldü zannettik. Ondan sonra yemedi ne yaptiysak yediremedik. Doktor doktor gezdim en sinunda emmeden kestik. 8 kiloydu 11 yapana kadar canimiz cikti :) simdi yeni yeni toparliyor ondan oyle :) zaten tam 3 de degil suan tam 2 bucuk yasinda :) ama tabi ki yine az
(441 puan) tarafından
Olsun cani sağolsun kilo alınır. Sıkma canını. Allah size bağışlasın  canım
tarafından
Amin bitanem. Yok ya alistim hatta sukrediyorum o eski hallerini gorseydin vitaminsizlikten duserdi hep uykuluydu hep aglaktii aah ah hamdolsun bu gunlere
0 oy
(41 puan) tarafından
Valla 81 kilo ile hamile kaldım 87 ile doğuma gittim bebeğim 4100 gr doğdu doğumdan 1 hafta sonra 12 kilo vermiştim kafanı takma uçup gidiyor kilolar ama ben hamilelikte hiç cips kola çekirdek tatlı falan yemedim asla abur cubur yoktu :) 
tarafından
Bende kan sulandırıcı kullanıyorum cnm
(41 puan) tarafından
Bende her gün kan sulandırıcı iğne ve çok çok ağır Bi kan iğnesi kullandım her gün 39.5 ateşle uyanıyordum öyle zordu ki çok şükür bitti ilaç kullanıyorum şimdi bebeğim de 8 aylık oldu nasıl geçti anlamadım zaman %))
tarafından
Rabbim hayırlı evlat eylesin cnm ❤️
(41 puan) tarafından
Aminn Allah yardımcın olsun
tarafından
Amin inşallah Allah razı olsun cnm ❤️

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 14 göst.
2 saat önce Aile & Aşk kategorisinde Myangell (738 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 178 göst.
11 Ekim 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cansuklns (628 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 200 göst.
12 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde hatice0608 (205 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,007 soru

24,105,728 cevap

332,682 kullanıcı

...